Ohlédnutí za 5. ročníkem turnaje ENORM CUP

26. 10. 2014  

Ohlédnutí za 5. ročníkem turnaje ENORM CUP

 


 V neděli 26. října 2014 se na stadionu Slovanu konal 5. ročník turnaje starších přípravek ENORM CUP, kterého se zúčastnilo 10 týmů Jihomoravského kraje – FC Slovan Rosice, FC Ivančice, TJ Sokol Hrušky, SK Vojkovice, SK Líšeň, TJ Moravan Lednice, FC Svratka Brno, FC Moravský Krumlov, MFK Modřice a FK SK Šlapanice.

Jednotlivé týmy se nejprve utkaly ve dvou základních skupinách systémem každý s každým a poté následovala utkání o umístění. Vítězem turnaje se stala Svratka Brno, která v pěkném finálovém klání zvítězila po výsledku 2:2 na penalty nad Vojkovicemi. Třetí místo obsadily Modřice.

Starší přípravka Slovanu skončila ve skupině díky jedné výhře, jedné remíze a dvěma prohrám na 3. místě a utkala se tak o konečné 5. a 6. místo s Moravanem Lednice. V utkání se rosičtí sice ujali brzo vedení, soupeři se ale v závěru podařilo výsledek otočit a zvítězit 2:1. Naši kluci tak skončili na pěkném 6. místě

Konečné pořadí týmů:

1. FC Svratka Brno
2. SK Vojkovice
3. MFK Modřice
4. SK Líšeň
5. TJ Moravan Lednice
6. FC Slovan Rosice
7. FC Ivančice
8. TJ Sokol Hrušky
9. FC Moravský Krumlov
10. FK SK Šlapanice

 
Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Richard Bílý (FC Svratka Brno), nejlepším střelcem se stal Filip Večeřa (SK Vojkovice) a za nejlepšího hráče byl zvolen Dominik Čičmanský (MFK Modřice).

Kompletní výsledky turnaje naleznete zde – 2014_turnaj_enormcup