Třetí přípravné utkání “A” týmu přineslo vysokou porážku od Vyškova

Velmi dobrý výkon domácích a rozdíl v produktivitě obou týmů zapříčinily, že rosický Slovan prohrál ve třetím přípravném utkání s třetiligovým Vyškovem vysoko 5:0.

MFK Vyškov – FC Slovan Rosice      5:0 (3:0)

Branky: 11., 70. a 77. Studený, 7. Krejčí, 43. Horváth

Vyškov: Klimeš – Rozehnal, Krejčí, Jeřábek, Hlavica – Horváth, Studený, Lička, Žoček, Matocha – Kirschner (střídali: Kopáček, Lahodný, Němeček, Makarovič)

Rosice: Zádrapa – Kršák, Vítámvás, Drbal, Šíp – Kugler, Vaněk (58. Foral) – Michna (28. Foral (46. Michna (70. Strnad))), Kratochvíl (20. Strnad (46. Kratocvhíl)), Novotný (60. Havlín), – Malata (75. Kříž)

Vyškov vstoupil do zápasu velmi aktivně a hned v 7. minutě se ujal vedení, když Krejčí napřáhl z 22 metrů a střelou do pravého horního rohu branky otevřel skóre utkání – 1:0. Druhý gól přidali domácí v 11. minutě, kdy Matocha odcentroval z levé strany a Studený nedal přízemní střelou Zádrapovi šanci – 2:0. Úvodní vydařenou dvacetiminutovku domácích zakončila šance Kirschnera, kterou Zádrapa dokázal nohou vyrazit. Teprve poté se dostali ke slovu i rosičtí. Ve 24. minutě odcentroval do vápna Šíp, Michna sklepl míč Drbalovi, jeho střelu však domácí brankář chytil. O minutu později prostrčil Malata kolmici na Kuglera, ten postupoval sám na branku, jeho střela ale o centimetry minula levou tyč. Ve 30. minutě připravil Malata další šanci, tentokrát pro Vaňka, ten však pro změnu přestřelil. Ve 35. zahrozili opět domácí, Studeného střela z velkého vápna naštěstí skončila pouze na břevně. Dvě minuty před pauzou se ve vápně Slovanu šikovně uvolnil Kirschner, vystřelil do tyče a Horváth jeho pokus pohotově dorazil do prázdné branky – 3:0.

První šance druhé půle patřila Rosicím. V 51. minutě zahrával Michna přímý kop z nebezpečné pozice, Klimeš jeho střelu ale vyrazil na roh. Následovala delší pasáž bez šancí na obou stranách, kterou ukončila 70. minuta a Studeného výstavní rána z 20 metrů mířící přesně pod břevno – 4:0. O sedm minut později se Studený prezentoval další parádní střelou z dálky, která skončila přesně za pravou tyčí Zádrapovy branky – 5:0. Alespoň čestný úspěch mohli rosičtí zaznamenat v 87. minutě, kdy se Strnad dostal z pravé strany až do vápna domácích, následnou střelu ale poslal přímo do rukavic Klimeše.

Čtvrtý přípravný zápas odehrají rosičtí fotbalisté v sobotu 18. února, kdy se v tréninkovém centru Zbrojovky Brno utkají s největším aspirantem na postup z krajského přeboru AFK Tišnov. Výkop utkání je v 11:30.

AAAA PRIPRAVA 3 AAA POZVANKA TITULKA

ctvrta priprava POZVANKA TITULKA

Kategorie: A tým