Po třech přípravných zápasech bez výhry porazil “A” tým Ivančice

V šestém a předposledním přípravném utkání porazil rosický Slovan čtvrtý tým krajského přeboru FC Ivančice 5:1. Soupeř se díky výborně zahranému přímému kopu ujal v prvním poločase vedení, po změně stran ale rosičtí dominovali a výsledek zápasu otočili ve svůj prospěch.

FC Slovan Rosice – FC Ivančice      5:1 (0:1)

Branky: 60. a 77. Kratochvíl, 70. (PK) a 81. Malata, 88. Drbal – 42. Koudelný M.

Rozhodčí: Skoupý – Julínek, Rodina

Rosice: Zádrapa (80. Dočekal) – Kršák, Havlásek, Drbal, Vítámvás (46. Foral) – Vaněk (80. Kříž), Šíp – Černý, Strnad (46. Kratochvíl), Pazourek (46. Michna) – Malata

Ivančice: Sojka – Zoubek, Krátký, Táborský, Štěpanovský – Jacko O., Pekáč, Čermák, Koudelný M. – Jacko T., Němec (střídal: Koudelný V.)

První poločas: 7. Hostující T. Jacko lobem nastřelil tyč. 18. Vaněk se dostal narážečkou až před brankáře, ten ho však vychytal. 25. Hosté zaútočili, jejich střela z hranice penalty ale byla zablokována na roh. 40. Hosté zahrávali trestný kop z hranice šestnáctky a M. Koudelný se trefil přímo do šibenice – 0:1. 42. Hlavičku Drabala vyrazil Sojka na roh.

Druhý poločas: 47. Trvdou střelu Michny vyrazil Sojka na roh. 59. Proti střele Malaty opět zasáhl hostující brankář. 60. Malatův střelecký pokus dorazil do branky Kratochvíl1:1. 64. Malata tváří v tvář brankáři přestřelil. 70. Z nařízeného pokutového kopu poslal Malata Slovan do vedení – 2:1. 77. Rychlý brejk od branky Slovanu zakončil přesně Kratochvíl3:1. 81. Další rychlý protiútok rosických úspěšně proměnil Malata4:1. 88. Po rohu Michny uzavřel hlavou skóre Drbal5:1.

V generálce na jarní část sezóny se “A” tým Slovanu utká s třetiligovou Líšní. Utkání se hraje v sobotu od 11:00 v Líšni.

AAAA PRIPRAVA ivančice

Kategorie: A tým