V posledním přípravném utkání prohrál “A” tým s Líšní 2:0

V posledním přípravném utkání před jarní částí Fortuna Moravskoslezské divize “D” prohrál “A” tým Slovanu na půdě třetiligové Líšně 2:0. Utkání hrané na přírodním trávníku a v oboustranně dobrém tempu rozhodli domácí v prvním poločase, kdy se po centrech prosadili Ovsepjan a Demeter.

SK Líšeň – FC Slovan Rosice      2:0 (2:0)

Branky: 18. Ovsepjan, 41. Demeter

ŽK: 51. Daněk – 54. Kršák

Rozhodčí: Kocman – Martinec, Hajdík

Líšeň: Kotnour – Minařík, Král (K), Zezula, Matoušek – Ovsepjan, Daněk, Demeter, Frimmel – Krška, Machálek (střídali: Rychetský, Bednář, Čampa, Voda, Fall)

Rosice: Zádrapa – Kršák, Havlásek, Drbal, Šíp – Kugler, Vaněk (60. Kratochvíl) – Černý (70. Strnad), Selinger, Pazourek (60. Novotný) – Malata (80. Foral)

V 8. minutě prodloužil Ovsepjan hlavou míč na Kršku a ten z úhlu poprvé prověřil Zádrapu, který jeho střelu vyrazil. V 15. minutě na druhé straně sklepl Kršák míč Malatovi a ten z hranice šestnáctky přestřelil. V 18. minutě odcetroval z levé strany Frimmel a Ovsepjan hlavou poslal domácí do vedení – 1:0. Ve 41. minutě přilétl do vápna Slovanu pro změnu centr zprava a Demeter přesnou střelou k pravé tyči podruhé překonal Zádrapu – 2:0.

Po změně stran se ve 47. minutě ocitl v dobré příležitosti Machálek, jeho šanci ale zneškodnil Zádrapa. Úspěšný byl brankář Slovanu i o tři minuty později, kdy se na něho po špatné rozehrávce rosických a rychlém přečíslení domácích řítil Frimmel, Zádrapa jeho střelu vyrazil. V 69. minutě našel Novotný přesným centrem na šestnáctce Černého, ani jeho třetí střelecký pokus v utkání se ale mezi tři tyče nevešel. V poslední šanci zápasu se v 82. minutě ocitl střídající Foral, který se hlavou snažil přehodit Kotnoura, nová posila v brance Líšně však jeho pokus kryla.

V prvním jarním mistrovském utkání přivítají rosičtí fotbalisté poslední tým tabulky SFK ELKO Holešov. Zda zvládne Slovan roli favorita a odstartuje jarní boje vítězně se můžete přijít podívat v sobotu od 15:00.

pozvanka zbysov

Kategorie: A tým