Starší žáci získali s Kyjovem cenný bod, mladší slaví první výhru

Starší žáci Slovanu remizovali v úvodním jarním kole se čtvrtým týmem tabulky Kyjovem 4:4. V zápase plném branek se oba týmy přetahovaly o vedení, které nakonec neukořistil ani jeden z nich a tak si každý do tabulky připsal jeden bod. Komentář trenéra: Kluky musím opět jako v generálce moc pochválit, všichni podali zodpovědný a bojovný výkon. Myslím, že jsme Kyjovu byli vyrovnaným soupeřem. Výsledek se přelíval ze strany na stranu, takže jsme mohli vyhrát i prohrát, zápasu tedy sluší remíza, kterou my bereme jako odrazový můstek do dalších zápasů. A však více jak získaný bod z utkání, mě těší zápal a nadšení se kterým nám kluci chodí jak na tréninky, tak na zápasy. Věřím, že v nastoleném trendu budeme pokračovat a soutěž se nám podaří zachránit.

Mladší žáci na svého protivníka vlétli a o své první výhře v sezóně rozhodli během úvodních minut, ve kterých Kyjovu nasázeli čtyři góly. Utkání nakonec skončilo vysokým vítězstvím rosických 9:1.

Starší žáci:

FC Slovan Rosice – FC Kyjov 1919      4:4 (2:2)

Branky: 6. a 16. Topor, 46. Holešovský, 57. Mutina – 5. a 37. Prygl, 26. Igaz, 59. Loprais

Sestava: Bohýl – Marek D., Hádek V., Bruncíl L., Suchý, Boleslav, Holešovský, Koch, Vlček (K), Vladík F., Petřivalský, Weber, Jelen, Topor, Masný, Mutina T.

Mladší žáci:

FC Slovan Rosice – FC Kyjov      9:1 (4:0)

Branka: 10. a 35. Mahovský, 7. a 49. Braun, 19. a 36. Masný, 39. a 59. Vladík, 6. Jelen – 35. Šňupík 

Sestava: Vladík T. – Braun, Klíma P., Švestka, Mahovský, Franěk, Pokorný, Jelen, Koníček, Brim, Horký Š., Masný (K), Pavlíček, Košec

Kategorie: Žáci