Starší přípravka “A” skončila 4. na finále přeborníků okresů JmKFS

úterý 12. června se starší přípravka “A” zúčastnila Krajského finálového turnaje přeborníků okresů Jihomoravského krajského fotbalového svazu, které se konalo v Šardicích. Po dvou výhrách a jedné prohře při skóre 11:6 obsadili naši kluci v základní skupině 2. místo a postoupili tak do semifinále. V něm bohužel nestačili na vítěze druhé skupiny Spartu Brno a když podlehli i Vyškovu v boji o bronzové medaile, obsadili konečné 4. místo. Nejlepším hráčem turnaje byl zvolen rosický Albert Mezník.

Komentář trenéra: Základní skupinu jsme odehráli velmi dobře. Nepovedené semifinále se však bohužel podepsalo na našem výkonu a hlavně sebevědomí v zápase o třetí místo, ve kterém jsme tahali za kratší konec už od prvních minut zápasu. Musíme však sportovně uznat, že soupeři byli prostě fotbalově lepší. Za úspěch považujme už jen to, že jsme si vybojovali účast na tomto turnaji a věříme, že získané zkušenosti se nám v budoucnu budou hodit.

Základní skupina:

Slovan Rosice – MFK Vyškov     2:3 (Mutina, Neruda)
Slovan Rosice – TJ Jiskra Strážnice     4:0 (Mezník 3, Mutina)
Slovan Rosice – AFK Letovice     5:3 (Mutina 3, Mezník 2)

Semifinále:

Slovan Rosice – FC Sparta Brno     0:10

Utkání o 3. místo:

Slovan Rosice – MFK Vyškov     2:6 (Mutina, Klusák)

Konečné pořadí týmů:

1. FK Hodonín
2. FC Sparta Brno
3. MFK Vyškov
4. FC Slovan Rosice

5. FKM Podluží
6. AFK Letovice
7. TJ Sokol Tasovice
8. TJ Jiskra Strážnice

Sestava: Stárek – Hobza, Zákostelecký, Řezníček, Přibyl, Brunclík M., Brunclík F., Mezník A., Mutina M., Klusák Š., Neruda, Král, Limberg

Starší přípravka “A” SP A Šardice 2018

Nejlepší hráč turnaje – Albert Mezník

SP A Šardice 2018 II