MOL Cup: Slovan vyzve ve středu 5. září Zbrojovku Brno

Ve středu 5. září vyzvou fotbalisté “A” týmu Slovanu Rosice v rámci domácího poháru druholigovou Zbrojovku Brno. Utkání 2. kola MOL Cupu má výkop v 17:00.

Náš klub chystá ve spolupráci se Zbrojovkou Brno také bohatý doprovodný program pro děti. Pro naše mladé fotbalisty bude od 15:00 připravený trénink s profesionálními trenéry a hráči Zbrojovky, od 16:00 pak proběhne autogramiáda a beseda s hráči Zbrojovky. Pro nejmenší děti bude připravený skákací hrad a ostatní návštěvníci si budou moct během sportovního odpoledne vyzkoušet střelbu na přesnost na branku s otvory a také střelbu se změřením rychlosti své střely. V poločasové přestávce utkání pak dojde na “souboj” fanklubů obou mužstev v přesnosti střelby přímo na hlavním hřišti.

Vedení obou klubů zve tímto všechny fanoušky fotbalu se snahou překonat divácký rekord, který vytvořily oba kluby vzájemným pohárovým utkáním v roce 2010. Tehdy dorazilo na stadion Slovanu 1350 diváků, kteří mohli vidět těsnou výhru Zbrojovky 2:1. V rosickém dresu tenkrát odehrál celé utkání i nový trenér Zbrojovky Pavel Šustr. Podrobnější informace z utkání naleznete zde Cestu obou klubů letošním ročníkem MOL Cupu pak naleznete zde

Vstupné je jednotné 50,- Kč a děti a mládež do 18ti let mají vstup zdarma. Předprodej vstupenek začne v pátek 31. srpna v restauraci na stadionu Slovanu.

MOL Cup - 2. kolo

Kategorie: Nezařazené