Jak se na podzim dařilo mládežnickým týmům Slovanu

Celkem 10 mládežnických družstev reprezentovalo v podzimní části sezóny 2018/19 náš klub v soutěžích řízených Fotbalovou asociací České republiky. Níže přinášíme podrobné informace o výsledcích, hráčských statistikách a umístění jednotlivých týmů ve svých soutěžích.

Starší dorost

Starší dorost se na podzim potýkal s nevyrovnaností výkonů i výsledků, za což může především slabá produktivita. Přesto se naši starší dorostenci nachází po polovině soutěže se ziskem 17 bodů (skóre 22:25) při vyrovnané zápasové bilanci 5 výher, 2 remízy a 5 proher na solidním 8. místě krajského přeboru. Ve všech 13 odehraných utkání nastoupila čtveřice hráčů Martin Hruška, Dominik Dutka, Ondřej Jobánek a Matěj Stojan. Nejlepšími střelci týmu jsou se čtyřmi góly Dominik Dutka a Miroslav Kozel.

Podrobné informace ze všech utkání naleznete zde, osobní statistiky hráčů zde a tabulku zde

Mladší dorost

Mladší dorost se především díky zlepšení ve druhé polovině podzimu vyhoupnul na 6. místo tabulky, do které si připsal celkem 18 bodů za 6 výher a stejný počet porážek. To vše při aktivním skóre 56:47. Do všech 13 podzimních utkání zasáhla hned pětice hráčů Tomáš Kratochvíl, Patrik Šlechtický, Pavel Král, Filip Vladík a Jan Vlček. Nejvíce zatížili konta soupeřů Miroslav Kozel a Pavel Král (oba 10 branek), za nimi následují Tadeáš Mutina (8) s Oliverem Polákem (7).

Informace z jednotlich utkání si můžete prohlédnout zde, hráčské statistiky zde a tabulku zde

Starší žáci

Starší žáci podávali na podzim slušné výkony, podobně jako starší dorostenci však měli problém s proměňováním šancí. S bilancí 4 vítězství, jedné remízy a 8 porážek, to vše při skóre 35:46, jim v tabulce patří pěkné 8. místo ze 14 účastníků krajského přeboru. Nejlepším střelcem týmu a zároveň 7. nejlepším kanonýrem celé soutěže je se 14 góly Tadeáš Mutina, za ním pak Jan Weber a Ondřej Masný (oba 7 branek).

Podrobnosti ze všech utkání starších žáků jsou zde, tabulka zde

Mladší žáci “A”

Mladší žáci “A” získali v první polovině soutěže celkem 11 bodů za 3 výhry, 2 remízy a 8 proher (skóre 38:51). To jim v tabulce zajistilo 11. místo. Nejvíce branek z týmu nastříleli Petr Klíma (10) a Matyáš Mutina (8).

Informace z mistrovských utkání mladších žáků naleznete zde, tabulku zde

Mladší žáci “B”

Mladší žáci “B” si ve svém premiérovém ročníku v okresním přeboru vedli se střídavými úspěchy. Díky 4 výhrám, jedné remíze a 5 porážkám získali dohromady 13 bodů (skóre 28:27) a v tabulce se nachází na 9. pozici. V dresu mladších žáků “B” se gólově nejvíckrát prosadili Matyáš Mutina (8) a Štěpán Klusák (3).

Informace z mistrovských utkání mladších žáků naleznete zde, tabulku zde

Starší přípravka “A”

Starší přípravka “A” je co do počtu výher nejúspěšnějším přípravkovým týmem Slovanu, když z 13 odehraných podzimních utkání pětkrát zvítězila a osmkrát prohrála. Konta soupeřů zatížila naše nejstarší přípravka celkem 83 brankami oproti 109 obdrženým. Nejvíce branek v týmu zaznamenal Ivan Živný, který se trefil celkem 25 krát. To z něj dělá 8. nejlepšího kanonýra celé soutěže. Druhým nejlepším střelcem týmu  je pak se 17 góly Samuel Salava.

Pro více informací z mistrovských utkání klikněte zde, tabulku střelců najdete zde

Starší přípravka “B”

Starší přípravka “B” zaznamenala na podzim pouze jednu výhru z 9 odehraných utkání, naši kluci a holky ovšem často nastupují proti starším protihráčům. Dohromady nastřílela starší přípravka “B” 42 branek a inkasovala jich 169. Nejlepším střelcem týmu se s 14 góly stal Míša Phan (celkově 25. místo), za ním jsou s 8 góly Jan Mezník a se 6 brankami Martin Svoboda.

Podrobnosti ze všech utkání naleznete zde, tabulku střelců zde

Mladší přípravka “A”

Mladší přípravka „A“ na podzim výsledkově příliš úspěšná nebyla. Přestože k tomu měla několikrát blízko, v 9 odehraných kolech ani jednou nebodovala. Dohomady nastříleli kluci z mladší přípravky “A” 59 gólů a 155 jich obdrželi. Nejvíce branek zaznamenal Václav Vysloužil, který se trefil 19 krát (celkově 14. místo). Druhým nejlepším střelcem týmu byl s 10 brankami Tomáš Korotvička.

Informace z utkání mladší přípravky “A” jsou zde, tabulka střelců zde

Mladší přípravka “B”

Mladší přípravka „B“ patří ve své soutěži mezi věkově nejmladší týmy a tomu většinou odpovídají i její výsledky. Na podzim odehrála nejmladší přípravka Slovanu celkem 10 utkání, ve kterých dvakrát zvítězila, jednou remizovala a sedmkrát prohrála. Konta soupeřů zatížila 56 brankami, sama inkasovala 172 branek. Nejlepším střelcem týmu je se 14 góly Albert Navrátil (celkově 11. místo).

Výsledkový servis naleznete zde, tabulku střelců zde

Fotbalová školička

Zatímco u soutěží přípravek se nezveřejňují tabulky, u kluků a holek z fotbalové školičky se nezveřejňují ani výsledky – hraje se pouze pro radost. Nejmenší členové našeho klubu absolvovali na podzim čtyři mistrovské miniturnaje, během nichž sehráli celkem 8 utkání.

Podrobné informace o naší fotbalové školičce včetně informací o celoročním náboru malých fotbalistů a fotbalistek naleznete zde