Áčko pohlehlo rezervě Slovácka na jeho půdě 3:1

Ve třetím kole Fortuna Moravskoslezské fotbalové ligy prohráli fotbalisté “A” týmu Slovanu Rosice 3:1, když v Kunovicích nestačili na rezervu 1. FC Slovácko.

1. FC Slovácko “B” – FC Slovan Rosice      3:1 (1:0)

Branky: 34. Krejčík, 52. Hellebrand, 59. Řehola – 64. Koláčný

ŽK: Olšanský – Koláčný, Vítámvás, Selinger, Malata

Rozhodčí: Antoníček – Křepský, Vojáček

Delegát: Zahradníček

Diváků: 172

Slovácko: Porcal – Olšanský (K), Krejčí, Řihák, Jamný – Krejčík (74. Janša), Tischler, Hellebrand, Baran, Pek – Řehola (88. Jahoda)

Rosice: Zádrapa – Černý, Zezula, Drbal (K) (46. Sedláček), Kršák (78. Moučka) – Minárčik – Pazourek (63. Vítámvás), Selinger, Nedvěd (46. Koláčný), Novák – Kirschner (46. Malata)

V 7. minutě vyzkoušel Zádrapovu pozornost slabou střelou doprostřed branky Řehola. Ve 12. minutě už domácí vyslali mnohem nebezpečnějčí střelu, pokus Barana z dálky Zádrapa opět kryl. Ve 30 minutě uvolnil Selinger na pravé straně nabíhajícího Černého, jeho střela z úhlu těsně minula levou tyč. Ve 33. minutě se v šestnáctce Slovanu uvolnil Řehola a z úhlu nastřelil břevno. Minutu na to už se ale domácí prosadili, když povedenou kombinační akci zakončil na zadní tyči Krejčík1:0. Ve 39. minutě si na levé straně vyměnili míč Pazourek s Kršákem, střela prvně jmenovaného ale postrádala přesnost i razanci.

V 52. minutě zakombinovali domácí na pravé straně a na konci všeho bylo sólo Hellebranda, který prostřelil Zádrapu – 2:0. V 55. minutě napřáhl z dálky střídající Koláčný, jeho pokus Porcal nadvakrát zneškodnil. V 59. minutě se domácí prosadili potřetí, když Řehola se štěstím prostřelil Zádrapu – 3:0. Rosickým se podařilo snížit v 64. minutě, kdy Koláčného povedená střela z dálky zapadla přesně k levé tyči Porcalovy branky – 3:1. V 67. minutě odcentroval z pravé strany Černý a Malatovu hlavičku domácí brankář výborným zákrokem vytěsnil nad břevno. V 82. minutě sklepl Malata na šestnáctku míč Moučkovi, ten pálil do Porcala a následná dorážka Selingera proletěla metr vedle levé tyče. V 84. minutě se další povedenou individuální akcí prezentoval Hellebrand, tentokrát ho však Zádrapa vychytal.

V sobotu budou fotbalisté “A” týmu v rámci oslav 110 let od založení klubu hostit 1. SC Znojmo. Výkop utkání je v 16:30.

Kategorie: A tým