I ve třetím domácím utkání “A” tým remizoval, s Hlučínem 0:0

Ve vloženém 17. kole Moravskoslezské fotbalové ligy remizovali fotbalisté “A” týmu Slovanu s Hlučínem 0:0. Na první plný bodový zisk z domácího prostředí tak rosičtí stále čekají.

FC Slovan Rosice – FC Hlučín      0:0

ŽK: Malata, Černý – Kodeš, Jančík, Vengřínek

Rozhodčí: Mayer – Zaoral, Kulička

Delegát: Hrůza

Diváků: 260

Rosice: Zádrapa – Černý, Zezula, Drbal, Kršák – Selinger (64. Koláčný), Nedvěd – Moučka (64. Minárčik), Novák, Pazourek (69. Trtílek) – Malata (K) (69. Kirschner)

Hlučín: Kolenko – Wolf, Heiník, Štefek (K), Vengřínek – Opatřil (78. Hudeczek), Rubý, Macíček (64. Krejčí), Dostál – Kraut (85. Gros), Jančík (68. Dolba)

Ve vloženém utkání 17. kola MSFL zahrozili jako první hosté. Již v 1´ pronikl z pravé strany hřiště do 16 Slovanu Wolf a jeho střílenou  přihrávku na přední tyč na nabíhajícího Krauta zblokovala s obtížemi domácí obrana na roh. Po této akci následovaly tři nebezpečně rozehrané rohové kopy Hlučína, se kterými si ale domácí obrana poradila. Domácí odpověděli pěknou rychlou kombinační akcí v 6´, kdy Novák přihrával z pravé strany do středu hřiště na Pazourka, ten předal míč dále Malatovi, kterému střelu z hranice 16 zablokovali obránci hostí. V 17´ se pokusil o střelu z 20 m domácí Moučka, branku Hlučína těsně přestřelil. Ve 27´ se po kombinaci domácích Nováka a Malaty na pravé staně hřiště dostal do zakončení Selinger, jeho přízemní střelu z hranice 16 mířící k pravé tyči branky Kolenko vyrazil na roh. Ve 39´ vyzkoušel pozornost Zádrapy střelou z 25 m Kraut a míč skončil v náručí domácího brankaře.

V 52´, po dlouhém autu Černého do 16 hostí, zblokovala jejich obrana střelu Pazourka z 10 m. V 72´ vystihl domácí Kirschner rozehrávku mezi stopery a brankářem hostí, avšak po průniku do 16 se mu již nepodařilo přesně přihrát žádnému z nabíhajících spoluhráčů. V 76´, po přímém kopu domácích zahraném téměř od poloviny hřiště do 16 hostí, se odražený míč dostal do pravého rohu 16 k Černému a jeho následná střela trefila pouze Kolenkovu náruč. V 79´ našel přesným centrem od pravé čáry Černý v 16 hostí hlavu Kirchnera, který zakončil těsně vedle levé tyče. V 80´ pronikl hostující Dostál z pravé strany do 16 Slovanu a po jeho zakončení vykopával od pravé tyče míč z branky Drbal. Následná střela hostí z hranice 16 mířila vysoko nad branku Slovanu.

Už v sobotu 7. září se fotbalisté “A” týmu představí opět na domácím stadionu, když od 16:00 budou hostit SK Uničov.

Kategorie: A tým