“A” tým doma počtvrté za sebou zvítězil, Benešov porazil 1:0

Ve 12. kole MSFL hostili fotbalisté “A” týmu Slovanu poslední tým tabulky Dolní Benešov. Tvrdé utkání s houževnatým soupeřem rosičtí zvládli a po gólu Petra Kirschnera slaví těsné vítězství 1:0.

FC Slovan Rosice – FC Dolní Benešov      1:0 (1:0)

Branky: 38. Kirschner

ŽK: Kirschner, Černý, Kršák, Pazourek, Zádrapa – Romaněnko, Býma

Rozhodčí: Mikyska – Mayer, Marek

Delegát: Hulcký

Diváků: 190

Rosice: Zádrapa – Minárčik (46. Trtílek), Zezula, Drbal (K), Kršák – Koláčný (84. Selinger), Novák – Černý, Nedvěd (87. Daněk), Pazourek (90. Moučka) – Kirschner

Benešov: Chvěja – Skroch, Romaněnko, Moravec (K), Haas – Pecuch, Karčmár, Gebauer, Trajkovski (79. Baránek), Býma – Gomola (66. Zajíček)

Ve 20´ zahrávali domácí přímý kop z 20 m, střela Nedvěda však zamířila nad branku hostí. Ve 23´ zakončil akci Slovanu zevnitř 16 Benešova Koláčný, Chvěja však jeho tvrdou střelu vyrazil na roh. Ve 26´ protáhl Zádrapu v brance Slovanu přízemní střelou z hranice 16 Býma, domácí brankář míč mířící k tyči chytil. Ve 37´ zahráli domácí roh z pravé strany, kdy Pazourek odcentroval k přední tyči přesně na hlavu Nedvěda. Na míč usměrněný Nedvědem k tyči stačil Chvěja zareagovat a vytěsnil jej na roh. Po opakovaném rohu zahraném Pazourkem tentokrát do prostoru malého vápna propadl míč ke Kirschnerovi, který jej dorazil do branky hostí – 1:0.

Na úvod 2. poločasu zahrozili hosté. Po dlouhém autu z pravé strany hozeném Karčmářem do 16 Slovanu těsně minul branku Gomola. V 62´ unikl podél levé částy domácí Kirschner, od brannkové čáry přihrál zpět do 16 hostí a nabíhající Pazourek tvrdou střelou pouze trefil Chvěju v brance. V 77´ odcentroval Kirschner od levé čáry křížem na pravou stranu k hranici 16 hostí na Trtílka, jehož následnou přesnou střelu Chvěja chytil. V 78´ pronikl samostatně do 16 hostí domácí Zezula a jeho zakončení po několika kličkách obráncům mířilo pouze do nohou brankáře hostí. Krátce před koncem utkání se v další velké příležitosti ocitl střídající Daněk, ani on však zblízka Chvěju nepřekonal.

Příští neděli zajíždějí fotbalisté “A” týmu do Velkého Meziříčí. Utkání začíná v 10:15.

Kategorie: A tým