Áčko doma opět bodovalo, s Kroměříží remizovalo 0:0

Přestože bylo v posledním domácím zápase “A” týmu Slovanu s Kroměříží k vidění několik brankových příležitostí, diváci se nakonec branky nedočkali. Rosičtí tak udrželi před svými fanoušky domácí neporazitelnost, když na podzim čtyřikrát zvítězili a čtyřikrát se o body dělili.

FC Slovan Rosice – SK Hanácká Slavia Kroměříž      0:0

ŽK: 0 – Mlčoch, Silný, Matoušek

Rozhodčí: Černý – Vejtasa, Ogrodník

Delegát: Vidlák

Diváků: 190

Rosice: Zádrapa – Kršák, Zezula, Drbal, Vítámvás – Selinger (85. Kugler), Koláčný (59. Nedvěd) – Černý (90. Daněk), Novák, Pazourek (87. Moučka) – Malata (K) (68. Kirschner)

Kroměříž: Toman – Mlčoch, Zavadil, Matoušek (K), Jeleček – Machálek (82. Kovář), Pančochář, Cupák, Chytil (57. Fládr) – Masař (74. Votava), Silný

Ve vyrovnaném utkání sousedů v tabulce soutěže se do první šance dostali domácí. Již v 1´ po přímém kopu Černého z pravé strany zakončoval zevnitř 16 hostí Zezula, jeho střela byla ale zblokována na roh. Ve 22´ po rohovém kopu Černého z pravé strany hlavičkoval Drbal do pravé tyče branky Kroměříže. Ve 26´ pronikl samostatně z levé strany do 16 Slovanu hostující Pančochář a po jeho křížné střele se míč odrazil od pravé tyče Zádrapovy branky. Ve 30´ vytvořili hosté v 16 Slovanu závar, který zakončili střelou Cupáka z hranice 16, kdy míč těsně minul pravou tyč branky. Ve 44´ našel Pazourek křížným pasem od poloviny hřiště na pravé straně nabíhajícího Černého, jehož střelu zevnitř 16 mířící k zadní tyči branky hostí Toman s námahou vyrazil.

V 79´ po rychlém útoku domácích po pravé straně pronikl do 16 Kroměříže Nedvěd a po kličce brankáři, který jej stačil vytlačit z výhodného úhlu, vystřelil na opuštěnou branku. Slabou střelu však stačili vracející se obránci ještě před brankovou čarou zastavit. V 85´ po rohu hostí z pravé strany stačil Zádrapa vyrazit nebezpečnou střelu Votavy z pravé strany 16. Rozhodnout zápas mohl v 89´ z vyložené šance domácí Kršák, který se pro rychlém útoku Slovanu dostal až před Tomana, brankář však jeho střelu vyrazil.

Příští neděli zajíždějí fotbalisté “A” týmu do Olomouce, kde se od 10:15 utkají s rezervou Sigmy.

Kategorie: A tým