Povedený podzim zakončil “A” tým prohrou 1:0 v Otrokovicích

Tak jak fotbalisté “A” týmu Slovanu podzim v MSFL zahájili, tak ho i ukončili. O jejich těsné prohře 1:0 na půdě Otrokovic rozhodla vlastní branka ze závěru prvního poločasu.

FC Viktoria Otrokovice – FC Slovan Rosice      1:0 (1:0)

Branky: 36. vlastní

ŽK: Malý, Novák – Vítámvás, Koláčný, Zádrapa, Drbal

Rozhodčí: Marek – Křepský, Pochylý

Delegát: Šalata

Diváků: 130

Otrokovice: Semanko – Fiala, Dekleva (46. Minx), Přikryl – Vavřík, Bahounek (71. Vybíral), Malý, Jasenský (K), Vašulka – Minář (84. Novák), Mlýnek

Rosice: Zádrapa – Vítámvás, Zezula, Drbal, Kršák (64. Trtílek) – Selinger (66. Kugler), Nedvěd (64. Koláčný) – Černý, Novák, Pazourek (78. Moučka) – Malata (K) (66. Kirschner)

Rosičtí vyslali v rozmezí 13. až 15. minuty tři střely na Semankovu branku. Nejprve Pazourek pálil z 20 metrů vedle levé tyče, poté Černý z hranice šestnáctky vedle pravé tyče a nakonec Malata z úhlu vysoko nad. Domácí vyslali první přímou střelu na Zádrapu v 18. minutě, ani Malý však mezi tři tyče nezamířil. Ve 25. minutě vystihl Novák malou domů otrokovických, Semanko mu ale včasným vyběhnutím zmenšil úhel a míč srazil na roh. Ve 35. minutě šli rosičtí do přečíslení 6 na 4, celou akci zakončil Malata střelou do Semanka. Minutu na to zahrávali domácí rohový kop, po kterém si míč do vlastní sítě nešťastně srazil Malata – 1:0. Malata mohl ve 41. minutě skórovat i na druhé straně, jeho hlavičku po Pazourkově rohu Semanko bez větších obtíží chytil.

V 52. minutě připravil střídající Minx dobrou palebnou pozici pro Bahounka, jeho střela ale proletěla vedle pravé tyče. Rosičtí se postupně hnali za vyrovnáním, i díky těžkému terénu si ale šance vypracovávali obtížně. V 74. minutě přihrál Trtílek před šestnáctku Koláčnému, ten však branku netrefil. Blízko k vyrovnání byl Slovan v 83. minutě, kdy si Vítámvásův centr našel na malém vápně Zezula, míč však poslal přímo do rukavic Semanka. V 87. minutě, po závaru v pokutovém území domácích, chyběly Kirschnerovi k zakončení centimetry. Definitivně rozhodnout mohl v nastaveném čase Mlýnek, Zádrapa jej však vychytal. A když v závěru nastavení přežili domácí další závar ve vlastní šestnáctce, mohli se radovat ze zisku tří bodů.

Kategorie: A tým