Přípravné utkání “A” týmu s Hodonínem skončilo remízou 2:2

Ve třetím přípravném utkání remizovali fotbalisté “A” týmu Slovanu na půdě divizního Hodonína 2:2. Čtvrtý tým divize E v zápase dvakrát vedl, rosičtí Praksem a Malatou skóre pokaždé srovnali.

FK Hodonín – FC Slovan Rosice      2:2 (1:0)

Branky: 9. Sasín, 53. Čech – 50. Praks, 80. (PK) Malata

Rozhodčí: Gasnárek

Diváků: 60

Hodonín: Koníček – Helísek, Dressler, Kosovič (K), Petrák – Konečný, Michna, Švantner, Žák, Sanpedro – Sasín (střídali: Čech, Hromek, Netopilík, Vasquez, Petráš)

Rosice: Juran (46. Zádrapa) – Černý (53. Pazourek), Drbal (K), Novák, Kršák – Kugler (57. Nedvěd), Koláčný (67. Kirschner) – Praks (67. Černý), Nedvěd (28. Daněk), Pazourek (46. Sedláček) – Kirschner (46. Malata)

Ve 3. minutě se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Praks, jeho volej skončil vysoko nad. Střela Nedvěda ze 6. minuty byla o mnoho přesnější, ani ona se ale mezi tři tyče nevešla. V 9. minutě se na pravé straně prezentoval povedenou akcí Konečný, který našel před branku nabíhajícího Sasína a ten zblízka poslal Hodonín do vedení – 1:0. Ve 14. minutě přiťukl Pazourek míč Kršákovi, jeho střelu z hranice velkého vápna Koníček vyrazil. Ve 20. minutě si aktivní Konečný narazil míč s jedním ze spoluhráčů a následně zakončil do boční sítě. O minutu později se ve velké šanci objevil Sanpedro, centr z pravé strany ale zakončil střelou nad branku Jurana. Ve 24. minutě mohli rosičtí vyrovnat, když Pazourek předskočil domácího stopera a postupoval sám na Koníčka, jeho branku však těsně minul. Ve 30. minutě se rosičtí branky dočkali, Drbalův gól však pro ofsajd neplatil. Ve 37. minutě mohl Drbal skórovat regulérním způsobem, jeho hlavička po rohu Kuglera ale proletěla kousek kolem pravé tyče. Ve 43. minutě předvedli hodonínští pěknou kombinační akci, na jejíž konci byla tvrdá střela Švantnera a vynikající zákrok Jurana.

Ve 48. minutě vystihl střídající Vasquez pomalou malou domů, obrana Slovanu mu ale na poslední chvíli v zakončení zabránila. V 50. minutě předložil Malata míč na šestnáctku Koláčnému, který namísto střely volil přihrávku na lépe postaveného Prakse a ten přízemní střelou překonal Koníčka – 1:1. V 53. minutě nechali rosičtí snadno proniknout do vlastní šestnáctky Čecha, který z úhlu propálil Zádrapu – 2:1. V 64. minutě vyslal Malata do úniku Sedláčka, ten z úhlu pálil pouze do boční sítě. Minutu na to zakončil Pazourkův roh hlavou na přední tyči Kršák, míč mířící pod břevno Koníček vytěsnil na roh. V 67. minutě dorazil po skrumáži v šestnáctce Hodonína míč do sítě Novák, hlavní rozhodčí ale branku pro údajný faul neuznal. V 80. minutě byl ve velkém vápně faulovaný Sedláček a z nařízené penalty srovnal Malata na konečných 2:2.

Příští sobotu čeká fotbalisty “A” tým generálka proti Zbrojovce Brno B. Utkání se hraje od 10:00 v brněnských Řečkovicích.

Kategorie: A tým