“A” tým poprvé nebodoval, doma podlehl Otrokovicím 0:2

V této sezóně poprvé bodově naprázdno vyšli fotbalisté “A” týmu Slovanu, kteří v 5. kole podlehli na domácím stadionu Otrokovicím 0:2. O své výhře rozhodli hosté po brejcích z úvodu a závěru druhého poločasu.

FC Slovan Rosice – FC Viktoria Otrokovice      0:2 (0:0)

Branky: 50. Minář, 90+2. Schlehr

ŽK: 0 – Bahounek, Dekleva

Rozhodčí: Marek – Kolář, Hudec

Delegát: Vidlák

Diváků: 310

Rosice: Zádrapa – Černý, Zezula, Drbal (K), Kršák (53. Minárčik) – Kugler (78. Koláčný), Selinger – Sedláček (Dobrovodský), Novák, Pazourek (54. Vítámvás) – Fila (61. Malata)

Otrokovice: Semanko (K) – Přikryl Š., Markovič, Malý, Koňařík – Dekleva – Vychodil (78. Červenka), Bahounek (86. Jasenský), Schlehr, Vašulka (54. Kiška) – Minář (83. Mlýnek)

V 7´ po autu domácích z levé strany hřiště se míč ze 16 hostí dostal na její hranici k Selingerovi, který však branku Viktorie vysoko přestřelil. Ve 12´ uvolnil Novák po pravé straně nabíhajícího Sedláčka. Na jeho přihrávku před branku Otrokovic, kdy míč prošel podél celé branky, žádný z domácích hráčů nedosáhl. Po následném rychlém protiútoku hostí vedeném po pravé straně zachraňoval na hranici malého vápna Zádrapa, když včas zachytil míč před dobíhajícím Minářem. Ve 14′ hlavičkoval Černý po rohu Pazourka nad. Ve 21´ pronikali středem hřiště Fila se Sedláčkem, jejich akci však na hranici 16 hostující obrana zastavila. Ve 30´ založili po rohu domácích hosté rychlý protiútok po levé straně hřiště a na centr od postranní čáry jen těsně nedoskočil do prostoru penalty dobíhající Minář. Ve 31´ po střela Kršáka z 18 m minul míč je těsně levou tyč branky Viktorie. Ve 32´ po kombinaci hostí před 16 Slovanu odcentroval z levé strany Vašulka a míč z následné hlavičky Vychodila z 8 m mířící pod břevno skončil v rukou dobře postaveného Zádrapy. Ve 38´odcentroval z pravé strany hostující Vychodil a na hranici brankoviště hlavičkující osamocený Schlehr jen těsně minul pravou tyč.

V 50´ unikl po levé straně domácí obraně Minář a svůj únik zakončil přesnou střelou podél Zádrapy – 0:1. V 55′ odcentroval z levé strany Černý, Drbalova hlavička však skončila přímo v náručí Semanka. V 57′ minutě pálil Novák z otočky opět do dobře postaveného brankáře hostů. V 63′ minutě zakončil Malata na přední tyči Kuglerův roh střelou do boční sítě. V 65′ odcentroval z levé strany domácí Černý, hlavička Dobrovodského z hranice malého vápna těsně minula branku. V 70´ po dlouhém nákopu Kuglera z vlastní poloviny hřiště pronikl z levé strany do 16 hostí Černý, jeho křižná střela minula zadní tyč branky. V 71´ posunul Malata v 16 hostí míč k Dobrovodskému, jehož střela z úhlu trefila pouze tyč branky. V nastaveném čase podnikli hosté rychlý útok do otevřené obrany Slovanu, který skončil brankou z kopačky Schlehra0:2.

Již ve středu hrají fotbalisté “A” týmu Slovanu opět na domácím stadionu, když od 17:00 budou hostit FC Dolní Benešov.

Poutač Benešov

Kategorie: A tým