V utkání “A” týmu s Petřkovicemi branka nepadla

Bezbrankovou remízou skončilo utkání 7. kola MSFL mezi Slovanem Rosice a Odrou Petřkovice. Zápas divákům příliš šancí nenabídl a když každý z týmů odmítl v závěru strhnout vítězství na svoji stranu, skončilo klání dělbou bodů.

FC Slovan Rosice – FC ODRA Petřkovice      0:0

ŽK: Dobrovodský, Malata, Novák – Wala, Plesník, Lehnert

Rozhodčí: Bebenek – Volek, Mrázek

Delegát: Peřinka

Diváků: 270

Rosice: Zádrapa – Černý, Zezula, Drbal, Minárčik (84. Sedláček) – Selinger, Novák – Praks (62. Koláčný), Fila, Dobrovodský – Malata (K) (78. Kršák)

Petřkovice: Lapeš – Wala, Plesník, Mládek, Sporysz (K) – Neumann (67. Zajíček), Lehnert (88. Raab), Holzer, Moučka – Ptáček J., Praus

V 1. poločase skončily všechny akce na kopačkách nebo hlavách obránců v 16 obou soupeřů. Do výraznější šance se v 37´ dostal domácí Fila, který po uvolnění ve středu hřiště pronikl až do 16 hostí, dostal se však mimo výhodný úhel a jeho střela letěla nad branku.

V 57´ zastavil Fila rychlý protiútok Petřkovic, do kterého se dostali po odvráceném rohu Slovanu a následné chybě rosických na polovině hřiště. V 70´ po křížném centru hostí z pravé strany 16 vystřelil osamocený Lehnert bez přípravy nad branku Slovanu. V 72´ pronikl do 16 hostí Fila a hostující brankář “hraničním” pádem pod jeho nohy vytěsnil míč za brankovou čáru. V 75´ po odvráceném rohu Slovanu prodlužoval v 16 hostí vrácený míč na branku Malata, jeho hlavička skončila v rukou brankáře. V 81´ pronikl z pravé strany hřiště do 16 hostí Fila, jeho přihrávku před branku stačil brankář zachytit. V 87´ pronikal do 16 hostí z levé strany Sedláček, jeho nebezpečně vypadající průnik však obrana hostí dalším “hraničním” zákrokem zastavila. Největší šanci na vstřelení branky měli domácí v 89´, kdy při rohu z pravé strany nejvýše vyskočil Selinger, jehož hlavička však našla přímo náruč brankaře. V 90´ ještě zahrozili i hosté, když po jejich rohu a následném centru do 16 Slovanu zakončili akci hlavičkou těsně vedle levé tyče branky.

V příštím kole zajíždějí fotbalisté “A” týmu do Frýdku-Místku. Utkání se hraje v sobotu od 10:15.

Kategorie: A tým