Áčko si s lídrem soutěže z Uničova rozdalo po bodu

V 9. kole hostili fotbalisté “A” týmu Slovanu před víkendem vedoucí celek soutěže Uničov. Rosičtí šli po čtvrthodině hry do vedení, když Drbal proměnil pokutový kop, hosté srovnali krátce před pauzu Krčem. Ve druhém poločase branka nepadla a tak utkání skončilo remízou 1:1.

FC Slovan Rosice – SK Uničov      1:1 (1:1)

Branky: 15. (PK) Drbal – 38. Krč

ŽK: Kugler – Bača, Koutný, Ambrozek

Rozhodčí: Ogrodník – Vostrejž, Volek

Delegát: Beneš

Diváků: 310

Rosice: Zádrapa – Kršák, Zezula, Drbal (K), Vítámvás (52. Dobrovodský) – Kugler (60. Sedláček), Selinger – Černý, Novák, Pazourek (79. Minárčik) – Fila (70. Malata)

Uničov: Kalina – Purzitidis, Koutný, Krayzel (46. Kasal), Můčka – Vichta, Ambrozek, Bača, Svoboda (72. Vasiljev) – Komenda (K), Krč

PJiž v 1´ si při rohu hostí naběhl na centrovaný míč Komenda a střelou z rohu brankoviště minul horní roh branky Slovanu. Domácí odpověděli ve 4´, kdy po pravé straně hřiště pronikl Černý a po jeho centru před branku hlavičkoval z hranice malého vápna Fila mimo branku. Podobnou akci podnikli v 10´ hosté, kdy po levé straně pronikl Svoboda a po jeho centru do šestnáctky hlavičkoval nad branku Krč. Ve 13´ se dostal k zakončení v šestnáctce Uničova Fila, střelou z úhlu však trefil pouze boční síť branky. Ve 14´ faulovala obrana hostí ve vlastním pokutovém území při střele Černého a nařízenou penaltu proměnil Drbal1:0. Ve 29´ se protáhl mezi domácími obránci Komenda a z hranice brankoviště těsně minul levou tyč branky Slovanu. Ve 38´ po rychlém útoku hostí po levé straně hřiště a centru do šestnáctky Slovanu se míč dostal až za nedůraznou obranu k nabíhajícímu Krčovi, který jej usměrnil do branky – 1:1.

V 67´ přihrával Novák z levé strany velkého vápna před branku Uničova, kterou Fila střelou z asi 8 m minul. V 68´ trefili hosté po křižné střele z pravé strany levou tyč branky Slovanu. V 80´ po autu domácích zakončoval v pokutovém území hostí Dobrovodský, jeho střela z otočky skončila těsně vedle branky. V 87´ po kombinaci hostů okolo šestnáctky Slovanu střílel Komenda těsně vedle levé tyče. V 90´ zamířil Dobrovodský z hranice velkého vápna k levé tyči branky, Kalina však jeho střelu kryl.

Ve středu se fotbalisté “A” týmu představí na půdě Frýdku-Místku. Začátek dohrávky je v 16:00.

Kategorie: A tým