I ve druhém tréninkovém zápase “A” tým vyhrál, Vyškov porazil 3:1

Ve druhém tréninkovém utkání hostili fotbalisté “A” týmu Slovanu vítěze uplynulého ročníku MSFL Vyškov. Kvalitní fotbalová podívaná skončila výhrou domácích 3:1.

FC Slovan Rosice – MFK Vyškov      3:1 (1:0)

Branky: 4. Koláčný, 63. Zedníček, 84. Selinger – 65. Simr

Rozhodčí: Hudec – Soukal, Julínek

Rosice: Zádrapa (46. Juran) – Černý (K), Zezula (46. Blažík), Malár (46. Drbal), Vítámvás (46. Kršák) – Selinger (46. Kugler), Koláčný (46. Šíp) – Šenk (62. Dobrovodský), Novák, Dobrovodský (46. Zedníček) – Přerovský (72. Selinger)

Vyškov: Vitásek – Klesa (K), Hanuš, Krejčí, Beňa – Vintr, Moučka, Smrčka, Langer, Jambor – Hapal (střídali: Spurný, Oulehla, Jaroš, Simr)

Ve 4. minutě přihrál z pravé strany pod sebe Šenk, Novák míč pustil na lépe postaveného Koláčného a ten přesnou střelou k levé tyči poslal domácí do vedení – 1:0. Vyškovští odpověděli ve 13. minutě, kdy Hapalovu přízemní střelu z otočky Zádrapa kryl. Domácí brankář se činil i v 17. minutě, kdy konečky prstů vytáhl Moučkův lob na roh. Ve 29. minutě vyslal Dobrovodský do úniku Koláčného, jeho tvrdou střelu vyrazil Vitásek k Selingerovi, ani jemu se však z dorážky hostujícího golmana překonat nepodařilo. Ve velké šanci se po akci Přerovského s Šenkem objevil ve 39. minutě opět Selinger, jeho dorážku z malého vápna Vitásek vynikajícím zákrokem vyrazil.

V 51. minutě utekl po pravé straně Šenk, jeho centr směřující do branky vyrazil Spurný přímo na hlavu Nováka, jehož dorážku vyhlavičkoval z odkryté branky Hanuš. V 63. minutě zakombinovali na pravé straně Přerovský s Černým a následný centr druhého zmiňovaného proměnil hlavou Zedníček2:0. Vyškov snížil o dvě minuty později, kdy centr z levé strany chladnokrevně hlavou proměnil Simr2:1. V 72. minutě zkoušel Spurného technicky obstřelit Přerovský, jeho pokus v hranice šestnáctky ale skončil těsně vedle. V 84. minutě posadil Kugler míč z rohového kopu na hlavu Selingera, který uzavřel skóre zápasu – 3:1.

Již ve středu (2.6.) hrají fotbalisté “A” týmu další utkání, ve kterém doma přivítají divizní Tasovice. Výkop je v 18:00.

Kategorie: A tým