I ve čtvrtém a posledním tréninkovém zápase “A” tým vyhrál

V posledním čtvrtém tréninkovém utkání porazili fotbalisté “A” týmu Slovanu třetiligové Velké Meziříčí 3:1.

FC Slovan Rosice – FC Velké Meziříčí      3:1 (1:0)

Branky: 15. (PK) Přerovský, 75. Černý, 89. Novák – 66. Malata Mir.

Rozhodčí: Marek – Julínek, Bělák

Rosice: Juran (46. Zádrapa) – Černý, Zezula (60. Malár), Krejčí (60. Drbal), Vítámvás (35. Šíp) – Selinger, Koláčný – Praks (35. Zedníček (60. Dobrovodský)), Novák, Pazourek (75. Blažík) – Přerovský

V. Meziříčí: Kolář – Vašíček, Mucha, Komínek, Puža – Sargsyan, Nedvěd, Urbánek, Ráliš, Vošmera – Macek (střídali: Šuta, Plichta, Malata Mirek, Malata Marek, Dubec)

Hned v úvodu zápasu zahrozili po akci z pravé strany hosté, střela jednoho z jejich hráčů ale skončila těsně vedle levé tyče Juranovy svatyně. V 15. minutě byl po přihrávce Pazourka v šestnáctce hostů faulovaný při zakončení Praks a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Přerovský1:0. Ve 22. minutě vybídl Novák ke skórování Koláčného, ten však tvrdou střelou Koláře nepropálil. Ve 31. minutě našel Praks přetaženým centrem před brankou Pazourka, který se zbavil jednoho z obránců, jeho následnou střelu mířící na přední tyč ale Kolář vykopl. Ve 40. minutě volil Přerovský namísto zakončení přihrávku na lépe postaveného Selingera, který tváří v tvář Kolářovi neuspěl.

V 66. minutě se hostům podařilo vyrovnat, když si na přízemní centr z levé strany naběhl Mirek Malata a jemnou tečí před vyběhnuším Zádrapou dostal míč do sítě – 1:1. Vedení si domácí vzali zpět v 75. minutě, kdy Selinger krásným pasem za obranu uvolnil Černého a ten nechytatelnou střelou k levé tyči upravil skóre – 2:1. Definitivní tečku za zápasem udělali rosičtí v předposlední minutě, kdy Koláčného centr z levé strany poslal hlavou do sítě Novák3:1.

Nyní čeká fotbalisty “A” týmu dvoutýdenní přestávka a letní přípravu zahájí 21. června. První přípravné utkání pak sehrají v pátek 2. července, kdy budou od 18:00 hostit Sokol Lanžhot.

Kategorie: A tým