Dorostenci sehráli během jednoho týdne 4 tréninkové zápasy

Nabitý zápasový program mají za sebou naši dorostenci, kteří během sedmi dnů odehráli 4 tréninková utkání. Nejprve se v neděli 30.5. představili v dvojzápase na hřišti Tišnova, potom ve čtvrtek 3.6. hostili dorostenci Spartu Brno a na závěr přivítal starší dorost v sobotu 5.6. opět doma Tišnov.

Starší dorost:

AFK Tišnov – FC Slovan Rosice      0:0

Sestava: Oborný – Brunclík, Lichka, Pokorný M., Apruzzese – Král, Tesař J. – Vladík F., Mutina, Oršoš – Masný (střídali: Jelen, Novák, Antoš, Diviš)

Komentář trenéra: Vyrovnané utkání, které i přes několik šancí skončilo bez branek. Zápas přinesl spoustu osobních soubojů a i s ohledem na to, že soupeř nastoupil s dorazovým ročníkem, je pro náš mladý tým remíza velice cenná.

Mladší dorost:

AFK Tišnov – FC Slovan Rosice      4:3 (0:2)

Branky Rosic: Novák, Tesař P., Braun

Sestava: Otáhal – Kovář, Švestka, Jelen, Antoš – Mendel, Tesař P., Haminger, Diviš – Novák, Jindra (střídali: Nováková, Braun, Lipi, Franěk, Horký)

Komentář trenéra: V prvním poločase jsme hráli velmi dobře a tomu odpovídal i výsledek v půlce zápasu. Ve druhém poločase se soupeř začal více prosazovat a naši velice mladí hráči začali trochu ztrácet v osobních soubojích, kde byl vidět velký rozdíl mezi dorazovým ročníkem domácích a našimi mladými hráči a hráčkou. Od toho ale přípravná utkání jsou a každá taková zkušenost nás posune dopředu

Starší + mladší dorost:

FC Slovan Rosice – FC Sparta Brno      4:0 (2:0)

Branky Rosic: Mutina 3, Vladík

Sestava: Oborný – Brunclík, Lichka, Pokorný M., Petkovský – Jelen, Masný – Haminger, Vladík F., Diviš – Mutina (střídali: Apruzzese, Antoš, Pokorný M., Kotačka)

Komentář trenéra: Povedené utkání bez obdržené branky odehrál mix našeho mladšího a staršího dorostu. Po celé utkání jsme byli aktivnější a neomylní při proměňování šancí.

Starší dorost:

FC Slovan Rosice – AFK Tišnov      6:2 (3:1)

Branky Rosic: Mutina 4, Antoš, Masný

Sestava: Oborný – Brunclík, Lichka, Pokorný M., Petkovský – Antoš, Vladík F., Masný, Apruzzese – Haminger, Mutina (střídali: Kotačka, Jindra)

Komentář trenéra: Naše mužstvo mělo v nohách těžký čtvrteční zápas se Spartou Brno a tak pohyb na hřišti nebyl ze začátku utkání ideální. Projevila se ale silná vůle hráčů a odhodlání zvítězit. Jednoznačné vítězství našich mladých hráčů, kteří na hřišti nechali opravdu vše. Tadeáš Mutina během posledních dvou zápasů nastřílel 7 gólů – RESPEKT!

Kategorie: Dorost