Generálka “A” týmu s juniorkou Zbrojovky skončila nerozhodně

V posledním přípravném utkání před startem MSFL remizovali fotbalisté “A” týmu na domácím stadionu s divizní juniorkou Zbrojovky Brno 1:1. Domácí šli brzy do vedení, hosté však dokázali krátce před koncem vyrovnat.

FC Slovan Rosice – FC Zbrojovka Brno B      1:1 (1:0)

Branky: 8. Koláčný – 83. Banda

Rozhodčí: Marek – Mayer, Rosický

Rosice: Zádrapa – Zezula, Praks, Novák, Koláčný, Pazourek, Černý, Selinger, Dobrovodský, Přerovský, Krejčí (střídali: Šenk, Buchta, Fila, Drbal, Sedláček, Malár, Šíp)

Zbrojovka: Floder – Pyš, Němec, Rogožan, Endl, Lacík, Sedlák, Gerneš, Černín, Lhotecký, Kamenský (střídali: Kostrůnek, Šedivý, Konečný, Bílý, Vašina, Peška, Banda)

Ve 4. minutě si za obranu hostů naběhl Černý, přihrál pod sebe na malé vápno Přerovskému, toho ale vychytal Floder. V 7. minutě se po samostatné akci dostal do zakončení Dobrovodský, jeho střelu zblokoval jeden z hostujících obránců na roh. Z něj se dostal míč na šestnáctku k Praksovi, jehož střelu šikovně tečoval Koláčný1:0. Ve 12. minutě pronikl po pravé straně do šestnáctky Koláčný, pálil však vedle. Hosté si vypracovali největší šanci ve 14. minutě, kdy se po chybě v rozehrávce rosických řítil sám na Zádrapu Lhotecký, rosický brankář jej však vychytal.

Ve 49. minutě se mezi obránci Slovanu protáhl Kamenský, ani on však střelou z úhlu Zádrapu nepřekonal. O minutu později se po autovém vhazování dostal míč k Novákovi, který z malého vápna zamířil těsně vedle pravé tyče. V 61. minutě prodloužil Dobrovodský míč na Nováka, který sám před Floderem nastřelil pouze hostujícího golmana. V 81. minutě utekl po pravé straně Černý, přesnou přihrávkou našel na zadní tyč nabíhajícího Filu, Floder se však opět činil a domácího útočníka vychytal. V 83. minutě zahrávali hosté rohový kop, který jeden z hráčů na přední tyči prodloužil a Banda už měl na zadní tyči jednoduchou úlohu – 1:1. Strhnout výhru na svou stranu mohli rosičtí v 85. minutě, kdy se po centru Černého ocitl sám před Floderem opět Fila, ani tentokrát však skvěle chytajícího brankáře Zbrojovky nepřekonal.

V 1. kole MSFL se fotbalisté “A” týmu Slovanu představí na půdě Frýdku-Místku. Utkání se hraje v sobotu od 10:15.

Kategorie: A tým