“B” tým mužů deklasoval Modřice poměrem 14:3

Netradičním výsledkem skončilo nedělní přípravné utkání “B” týmu Slovanu, který na umělé trávě v Ivančicích doslova deklasoval desátý tým okresního přeboru Modřice 14:3.

FC Slovan Rosice “B” – MFK Modřice      14:3 (5:1)

Branka Rosic: 51., 52., 54., 57. a 79. Kozel, 2., 13. a 78.Jobánek M., 45. a 83. Hvězda, 12. Svoboda, 31. Jobanek O., 87. Král, 90. Mutina

Rozhodčí: Daniel

Rosice: Marek – Kratochvíl T., Kratochvíl D., Prax, Zahradníček – Jobánek M., Hvězda, Svoboda, Král, Jobánek O. – Kozel (střídali: Jahn F., Janda, Mutina)

Komentář trenéra: Soupeř přijel s širokým kádrem, v jehož řadách bylo možno vidět spoustu nových tváří oproti podzimu, ale i opory jako jsou zkušení Buršík, Vavřík i třetí nejlepší střelec soutěže Trčka. Byli jsme to ale my, kdo od 1. minuty udával tempo hry a o osudu zápasu bylo rozhodnuto prakticky už po 20 minutách. A když se pak na začátku druhé půle blýsknul Mirek Kozel během 7 minut čtyřmi výstavními góly (tři z nich ze vzdálenosti 20 metrů), byl výsledek už jen otázkou celkového skóre. Konečný stav sice těší, nikterak jej však nelze přeceňovat, a i nadále musíme pracovat s maximální pokorou. Do začátku soutěže zbývají pouhé dva přípravné zápasy a ty teprve prověří naši skutečnou sílu před jarními odvetami.

Kategorie: B tým