Vítězná premiéra trenéra Břežného

Na úvod přípravy se utkali hráči Slovanu s vítězem uplynulého ročníku krajského přeboru Tatranem Bohunice a díky Huškově výstavní trefě z poslední minuty zvítězili 2:1.

FC Slovan Rosice – TJ Tatran Bohunice     2:1 (0:0)

Branky: 67. Rybníček, 90. Huška – 46. Damborský

Rosice: Zádrapa – Prinz (75. Fojtík), Selinger, Drbal, Vítámvás (46. Hibš) – Pecha (46. Lang), Huška, Rybníček, Fojtík (65. Pecha) – Moučka, Přichystal

První poločas nabídl vyrovnanou partii, když největší šance na straně hostí spálil nejprve Damborský, kterého v samostatném úniku vychytal Zádrapa a na druhé straně pak byl blízko ke vstřelení branky dvakrát Přichystal, když nejprve hlavou trefil břevno a krátce na to ho ve stoprocentní šanci vychytal hostující brankář. Ve druhém poločase už měli rosičtí více ze hry a dokázali si vytvořit i řadu brankových příležitostí. Hosty sice krátce po půli poslal do vedení Damborský0:1, Rybníček však dokázal střelou z přímého kopu nejpve vyrovnat – 1:1 a po velkém tlaku v závěru utkání nakonec Huška povedenou střelou pod břevno zajistil obrat – 2:1.

Další přípravné utkání oderají hráči Slovanu v sobotu, kdy budou na vlastním stadionu hostit od 10:30 dalšího účastníka krajského přeboru FC Ivančice.

Kategorie: A tým