Dorostenci sehráli dvojzápasy s Tišnovem a Blanskem

Dvě kvalitní dvojutkání sehráli v rámci letní přípravy naše dorostenecké týmy, které nejprve hostily doma Tišnov a následně se představily na půdě Blanska.

Starší dorost – neděle 31.7.:

FC Slovan Rosice – AFK Tišnov      2:2

Branky Rosic: Mutina 2

Sestava: Oborný Jan – Škubica, Lichka E., Franěk, Apruzzese, Jelen, Al Dury, Liška, Mutina, Oborný Jiří, Novák (střídali: Červinka)

Komentář trenéra: Soupeř přijel posilněn o několik hráčů z Líšně a na hře to bylo znát. Je to zcela jiný tým než v minulé sezóně a jistě bude bojovat o postup. Náš tým dnes doplatil na neproměňování šancí a úzký kádr.

Mladší dorost – neděle 31.7.:

FC Slovan Rosice – AFK Tišnov      0:1

Sestava: Otáhal – Hobza, Chreptůn, Červinka, Pokorný J., Brunclík M., Vladík, Řezníček, Střecha, Mutina, Lichka P. (střídali: Nováková)

Komentář trenéra: První zápas mladšího dorostu nám toho moc neukázal. Bohužel jsme měli stejný problém jako starší dorost s účastí a utkání jsme tak dohrávali v 8 lidech.

Starší dorost – středa 3.8.:

FK Blansko – FC Slovan Rosice      1:1

Branka Rosic: Apruzzese

Sestava: Oborný Jan – Jelen, Lichka E., Franěk, Červinka, Liška, Al Dury, Oborný Jiří, Mutina, Apruzzese, Novák (střídali: Braun, Vladík)

Komentář trenéra: Super zápas z naší strany, který bohužel skončil remízou. Celé utkání jsme byli jasně lepší, ale doplatili jsme na neproměňování šancí a vynikajícího golmana domácích. V první minutě jsme po špatně zahraném rohu pustili soupeře do brejku, který skončil vlastním gólem. Následujících 90 minut jsme spalovali jednu šanci za druhou a tak nakonec po brance Davida Apruzzese utkání skončilo nerozhodně.

Mladší dorost – středa 3.8.:

FK Blansko – FC Slovan Rosice      1:5

Branky Rosic: Braun 2, Řezníček, Hrouzek, Lichka

Sestava: Otáhal – Brunclík M., Šalovský, Chreptůn, Pokorný, Řezníček, Klusák, Lichka P., Vladík, Střecha, Braun (střídali: Nováková, Karásek A., Karásek M., Hrouzek)

Komentář trenéra: Výborný výkon předvedli hráči mladšího dorostu proti diviznímu soupeři, kterého jasně přehráli. Škoda inkasovaného gólu ze standardní situace. Velice dobře zahráli starší žáci, kteří nám dnes vypomohli. Již podruhé po sobě odvedl vynikající výkon v brance Michal Otáhal.

Kategorie: Dorost