Žáci změřili v přípravě síly se Svratkou Brno

Ve středu 10. srpna sehrály nově složené týmy mladších a starších žáků Slovanu první přípravná utkání. Soupeřem jim byla Svratka Brno, která je v Rosicích na letním soustředění. Utkání mladších hrané po domluvě trenérů netradičně 3 x 30 minut skončilo remízou, v zápase starších se z výhry 5:2 radovali rosičtí.

Starší žáci:

FC Slovan Rosice U15 – FC Svratka Brno U14     5:2 (2:2)

Branky Rosic: Řezníček, Kopka, Mašek, Procházka, Tvrdoň

Sestava: Živný, Vyklický – Nevřivý, Koláček, Smištík, Kapoun, Švéda, Procházka, Basl, Řezníček, Mezník, Caratti, Kopka, Tvrdoň, Mašek

Komentář trenérů: Utkali jsme se s o rok mladším, ale kvalitním soupeřem. Jednalo se o naše první utkání v přípravě a zasáhlo do něj hned několik kluků, kteří v létě přišli z mladších žáků. Jsme mile překvapení nejen z dnešního výkonu všech kluků, ale i z jejich celkového přístupu k letní přípravě.

Mladší žáci A:

FC Slovan Rosice U13 – FC Svratka Brno U12    3:3 (1:1, 1:1, 1:1)

Branky Rosic: Tesař D., Kvasnicová, Procházka

Sestava: Mysliveček – Eisenwort K., Eisenwort M., Jelínek, Škoda, Franěk, Navrátil, Procházka, Baštař, Tesař T., Tesař D., Kvasnicová, Nováková, Klíma, Kořenek, Divácký

Komentář trenéra: Pro hodně hráčů to byl uplně první zápas na velkém hřišti, i přesto si kluci a holky vedli překvapivě dobře.

Kategorie: Žáci