Starší dorost porazil divizní Blansko vysoko 4:0

Po výhře nad mladšími dorostenci Zbrojovky Brno změřili naši dorostenci v sobotu po poledni síly se starším dorostem Blanska. Rosičtí měli sice pomalejší vstup do zápasu, poté však byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili.

FK Blansko – FC Slovan Rosice      0:4 (0:1)

Branky: Diviš, Haminger, Mutina T., Lichka E.

Sestava – 1. poločas: Oborný Jan – Diviš, Lichka E., Franěk, Novák, Haminger, Al Dury, Liška, Mutina T., Jelen, Oborný Jiří

Sestava – 2. poločas: Oborný Jan – Brunlík L., Proček, Lichka E., Červinka, Haminger, Řezníček, Střecha, Vladík, Oborný Jiří, Mutina M.

Komentář trenéra: Do utkání jsme nastoupili nekoncentrovaní a tak nám trvalo 20 minut než si vše sedlo a začali jsme hrát to, co jsme si řekli před utkáním. Velkým pozitivem jsou hráči mladšího dorostu, kteří nastoupili do druhého poločasu a zahráli velice slušně. Ve druhém poločase nastoupil ve středu zálohy Jakub Řezníček ze starších žáků a patřil k nejlepším na hřišti. Čisté konto proti diviznímu soupeři je cenné, v útočné fázi jsme ukázali velkou kvalitu. Soupeř se dostal během utkání do dvou šancí, ale náš golman opět ukázal svoji kvalitu. Čeká nás však ještě spousta práce, pořád potřebujeme pracovat na přechodové fázi a včasném napadání rozehrávky.

Kategorie: Dorost