“A” tým na úvod sezóny remizoval v Polné

MSD, skup. D – muži, 1. kolo, 10. 8. 2014

 

Slavoj Polná – Slovan Rosice 2 : 2 (1:1)

 

Branky: Škacha, Lančarič – Živný (PK), Malata

Žluté karty: Černý, Kavka – Lang, Huška, Polák, Havlásek

Červené karty: bez

Rozhodčí:  Nejezchleb – Kolář, Urbánek

Diváci: 240

Sestava Polná:  Skočdopole – Černý (68. Hron), Fadrný (K), Pražák, Caha – Bambula, Kavka, Šuta, Vokoun (58. Krejčí) – Škacha, Lančarič (89. Solař)


Sestava Rosice:  Balčirák – Havlásek, Polák, Huška, Oprchal – Michna (82. Těžký), Lang (64. Foral), Selinger (78. Chlup), Pšikal – Živný, Malata (K)  


 

  V úvodním kole divize “D” se představili hráči Slovanu Rosice na půdě Polné, odkud si za remízu 2:2 odvezli jeden bod. Rosičtí začali aktivně, hned v úvodu se ve velké šanci ocitl Polák, chvilku na to orazítkoval Pšikal tyč domácí branky. Do vedení se Slovan dostal ve 12. minutě, kdy Živný s přehledem proměnil pokutový kop nařízený po faulu na Pšikala – 0:1. Po úvodní brance se hra více vyrovnala a domácím se podařilo ve 28. minutě srovnat, když se po přetaženém rohovém kopu dostal míč ke Škachovi a ten přízemní střelou prostřelil Balčiráka – 1:1.

Rosickým se podařil nástup do druhé půle. Hned ve 46. minutě po pěkné akci doputoval míč na malé vápno až k Malatovi a ten s přehledem vrátil Slovanu vedení – 1:2. I na tuto branku však dokázali domácí odpovědět, když se Cahova nepovedená střela ze 72. minuty dostala k Lančaričovi, který z hranice šestnáctky šikovně obstřelil Balčiráka – 2:2. V závěru utkání se oba týmy snažily vstřelit vítěznou branku, žádnému z nich se to ale nepovedlo a tak zápas skončil dělbou bodů.

Další zápas čeká “A” tým již tuto středu, kdy na svém stadionu přivítá v rámci 2. kola Poháru České pošty druholigový tým 1.SC Znojmo FK. Výkop utkání je v 17:00.

O víkendu (sobota 16. srpna od 16:30) pak opět na domácím stadionu změříme síly s Napajedly.

 

Kategorie: A tým