Jediná branka rozhodla o prohře “A” týmu v Tasovicích

Po bezbrankové remíze v Polné se ke stejnému výsledku schylovalo i v Tasovicích, osm minut před koncem utkání ale rozhodl Paul výstavní střelou o výhře domácích.

TJ Sokol Tasovice – FC Slovan Rosice      1:0 (0:0)

Branky: 82. Paul

ŽK: Hrazdílek, Mička, Paul, Kirschner – Dvořák, Malata, Huška

Rozhodčí: Křenek – Král, Rosický

Diváci: 185

Tasovice: Pavliv – Švarc, Mička (K), Hrazdílek, Lašák – Bula (46. Konrád), Horáček (86. Blahoudek), Veselý, Paul (92. Čermák), Hrobař – Kirschner

Rosice: Zádrapa – Drbal, Selinger, Huška, Vítámvás – Makiš (75. Krejčí), Lang (87. Hibš), Dvořák, Rybníček (58. Moučka) – Chlup, Malata (K)

Bojovné utkání s minimem šancí na obou stranách bylo k vidění v sobotu v Tasovicích. V prvním poločase stojí za zmínku snad jen nebezpečná střela Paula, která skončila těsně nad Zádrapovou brankou a přímý kop Horáčka, který výborným zákrokem zneškodnil rosický brankář. Slovan si vytvořil vážnější příležitost až na konci první půle, kdy Drbal po rohu orazítkoval břevno domácí branky.

Podobná situace se opakovala i na začátku druhého poločasu, kdy břevno Pavlivovy branky orazítkoval pro změnu Huška. Branková konstrukce pomohla po hodině hry i rosickým, když zblokovaná střela jednoho z domácích hráčů skončila na tyči. Když už to vypadalo, že utkání skončí spravedlivou dělbou bodů, využil v 82. minutě zaváhání v obraně Slovanu Paul a z hranice šestnáctky rozhodl nechytatelnou střelou pod břevno o výhře Tasovic – 1:0.

Poslední utkání podzimní části sezóny odehraje “A” tým v sobotu (14.11.), kdy bude od 13:30 hostit Bystřici nad Pernštejnem.

Kategorie: A tým