IMSPORT CUP: Mladší přípravky vezou z Jevišovic stříbro a bronz

V sobotu 18. června se naše mladší přípravky “A” a “B” zúčastnily turnaje IMSPORT CUP 2016, který se konal v Jevišovicích u Znojma. Na turnaji hraném na umělé trávě se představilo celkem 13 týmů.

Mladší přípravka “A” v základní skupině sehrála tři utkání a se ziskem 7 bodů a skóre 17:4 ji vyhrála. Ve čtvrtfinále pak s přehledem porazila Střelice, v semifinále zvítězila nad mladšími spoluhráči z béčka a ve finále ji čekal souboj s Kahanem. Finálové utkání bylo jednoznačně vyvrcholením celého turnaje. Hrálo se před početnou diváckou kulisou, která obě družstva hnala kupředu. Bohužel rosickým utekl začátek utkání, kluci však ukázali charakter, zabojovali a podařilo se jim vyrovnat na 3:3. Pak však dostali smolný gól a už neměli dostatek sil ani času utkání zvrátit podruhé. Vítězství v turnaji si tedy zaslouženě vybojovalo družstvo Kahanu, blahopřejeme! Kluci z mladší přípravky “A” tak vybojovali krásné 2. místo a splnili si tak předsevzetí, že na tento turnaj si jedou pro “placku”. Vysloužili si také pochvalu od diváků, kteří je označili za tým předvádějící na turnaji nejhezčí fotbal. Není tedy náhodou, že nejlepším střelcem turnaje se s 10 góly stal Václav Dobšík. Nejlepším hráčem týmu byl vyhlášen Jakub Řezníček. Kluci děkujeme!

Mladší přípravka “B” odehrála ve své základní skupině pouze dvě utkání. V tom prvním podlehla následnému vítězi turnaje Kahanu, ve druhém však porazila Suchohrdly a z druhého místa postupila do čtvrtfinále. V něm narazila na Březník, který porazila 5:3. V semifinále pak svedla statečný boj s mladší přípravkou “A”. Po prohře a následné diskvalifikaci jednoho z týmů tak kluci obsadili konečné 3. místo. Nejlepším hráčem týmu byl zvolen Patrik Pliska. Obrovské dík za perfektní zakončení sezóny ale patří všem klukům!

Mladší přípravka “A”

Základní skupina:

Slovan Rosice “A” – FK Znojmo      5:1 (Mutina 2, Dobšík, Mezník, Zákostelecký)
Slovan Rosice “A” – Sokol Hluboké Mašůvky      3:3 (Mutina 3)
Slovan Rosice “A” – TJ Sokol Lipník      9:0 (Řezníček 2, Dobšík, Mutina, Neruda, Brunclík F., Mezník, Zákostelecký, Brunclík M.)

Čtvrtfinále:

Slovan Rosice “A” – TJ Sokol Střelice      4:0 (Dobšík 3, Mutina)

Semifinále:

Slovan Rosice “A” – Slovan Rosice “B”      4:1 (Dobšík 3, Mezník)

Finále:

Slovan Rosice “A” – FKM Kahan 3:4 (Dobšík 2, Mutina)

Mladší přípravka “B”

Základní skupina:

Slovan Rosice “B” – FKM Kahan      3:6 (Živný 2, Salava)
Slovan Rosice “B” – TJ Suchohrdly      3:1 (Živný 3)

Čtvrtfinále:

Slovan Rosice “B” – TJ Sokol Březník      5:3 (Salava 4, Živný)

Semifinále:

Slovan Rosice “B” – Slovan Rosice “A”      1:4 (Živný)

Sestava mladší přípravky “A”: Klusák – Brunclík F., Brunclík M., Mezník, Dobšík, Mutina M., Zákostelecký, Neruda, Řezníček, Červinka J.

Sestava mladší přípravky “B”: Stárek – Živný (K), Salava, Pliska, Nevřivý, Kordiovský, Kapoun, Tláskal

Mladší přípravka “A”

Mladší přípravka “B”