O víkendu proběhl 9. ročník turnaje O pohár města Rosice

V sobotu 3. října se na stadionu Slovanu uskutečnil 9. ročník turnaje O pohár města Rosice, který náš klub každoročně pořádá ve spolupráci s městem Rosice a který byl letos výjimečně určen pro kategorii mini přípravek (U7). Turnaje se zúčastnilo celkem 12 týmů – FC Slovan Rosice, TJ Sokol Popůvky, FC Ivančice, FC Veverská Bítýška, TJ Sokol Troubsko, TJ Sokol Střelice, FC Viktoria Želešice, SK Dolní Kounice, Pojihlavan Kupařovice, FC Kuřim, FK Ořechov a FK Hrušovany u Brna.

Jelikož většina celků vytvořila dva týmy (někteří dokonce tři), turnaj byl rozlosován do několika základních skupin podle věku a výkonnosti, kde se týmy utkaly každý s každým. Hrálo se systémem 3 na 3 na šesti hřištích s malými brankami. Pořadí se tentokrát nevyhlašovalo a každý zúčastněný hráč a hráčka obdrželi na památku medaili a drobné dárečky s logem Slovanu Rosice.

Po celý den panovalo příjemné slunné počasí a i proto věříme, že si všichni zúčastnění turnaj užili a za rok k nám opět zavítají.

Sestava Rosic: Pařil Jan, Buchta Jan, Žák Jiří, Žák Jan, Mareš Tobias, Zlinský Dimo, Vladík Matyáš, Řezníček Adam, Havelková Julie, Havelková Eliška

O pohár města Rosice 2020

IMG_7854 IMG_7855 IMG_7857 IMG_7858 IMG_7874 IMG_7876 IMG_7884 IMG_7893

Kategorie: Předpřípravka