“A” tým podlehl v generálce Vyškovu 2:3

V posledním přípravném utkání před začátkem nové sezóny se utkali hráči Slovanu s třetiligovým MFK Vyškov a s velmi kvalitním a běhavým soupeřem prohráli těsně 2:3.

FC Slovan Rosice – MFK Vyškov     2:3 (0:2)

Branky: 65. a 67. (pen) Přichystal O. – 15. a 24. Přichystal J., 68. Stříž

Rosice: Balčirák (46. Zádrapa) – Drbal, Selinger, Huška, Chlup – Rybníček, Lang (75. Těžký), Havlásek (80. Hibš), Fojtík – Přichystal, Malata

Hosté se ujali vedení v 15. minutě, kdy se po centru z pravé strany a závaru ve vápně domácích nejlépe zorientovat Jakub Přichystal a otevřel skóre utkání – 0:1. Ve 24. minutě zahrávali vyškovští standartní situaci, z níž se hlavičkou prosadil opět Jakub Přichystal0:2. Rosičtí se dostali zpět do hry v 65. minutě, když Rybníčkův přesný centr poslal za záda hostujícího Kollára Ondřej Přichystal1:2. Za necelé dvě minuty byl ve vápně hostů faulovaný Malata a Ondřej Přichystal srovnal z pokutového kopu nejen skóre, ale i brankový účet se svým mladším bratrem – 2:2. Nerozhodný stav bohužel vydržel pouhou minutu, když se po pravé straně dostal míč do vápna ke Střížovi a ten přesnou střelou k levé tyči vsítil vítěznou branku Vyškova – 2:3.

V prvním kole zajíždí “A” tým Slovanu do Bystřice nad Pernštejnem. Utkání se hraje v sobotu (8.8.) od 16:30. Odjezd autobusu je ve 14:00.

 

Kategorie: A tým