“A” tým přišel v nastavení o dva body, ve Frýdlantu remizoval 1:1

Přestože v dohrávce 19. kola fotbalisté “A” týmu Slovanu déle jak hodinu ve Frýdlantu vedli, odvezli si nakonec ze hřiště nováčka “pouze” bod za remízu 1:1.

1.BFK Frýdlant n/O – FC Slovan Rosice      1:1 (0:1)

Branky: 90+4. Dedek – 33. Přerovský

ŽK: Literák, Hladík, Hajnoš, Juříček, Šafner – Sedláček, Přikryl, Černý, Zezula

Rozhodčí: Marcineanu – Šimoník, Poláček

Delegát: Šalata

Diváků: 192

Frýdlant: Polach – Literák (74. Svatonský), Dedek, Švrček, Hajnoš – Kedroň (68. Kulhánek), Staněk, Juříček (68. Kulhánek), Šafner, Hladík (89. Milar) – Velička (K)

Rosice: Drobek – Černý (K), Zezula, Kršák, Praks (85. Kotásek) – Přikryl (85. Matula), Buchta (67. Koláčný), Selinger, Novák, Dobrovodský (59. Sedláček) – Přerovský (67. Fila)

Bojovné utkání na těžkém terénu divákům příliš šancí nenabídlo. Jako první zahrozili po půlhodině hry rosičtí, kdy Přerovského rohový kop Polach s obtížemi vyrazil. Ve 33. minutě utekl po pravé straně Přikryl, přihrávku na volného Přerovského ale domácí obrana zablokovala. O minutu později už se hosté prosadili, když Selingerovu střelu vyrazil Polach k Přerovskému a ten dorazil míč do sítě – 0:1. Ve 36. minutě poprvé zahrozili domácí, když se po autovém vhazování ocitl před Drobkem Velička, brankář Slovanu jej však vychytal. V nastavení prvního poločasu pálil z úhlu nebezpečně Dobrovodský, jeho střela skončila těsně vedle.

V 62. minutě podnikli domácí po rohu rosických rychlý protiútok, na jehož konci byl další dobrý zákrok Drobka. V 82. minutě se hosté prosadili podruhé, jejich gólovou radost po dorážce Fily ale záhy překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Když už se zdálo, že si rosičtí odvezou z Frýdlantu další venkovní výhru, přišla v závěru nastavení rána v podobě vyrovnávající branky Dedka1:1.

Anglický týden zakončí hráči “A” týmu v sobotu, kdy budou od 16:00 hostit na domácím stadionu zachraňující se Velké Meziříčí.

poutac velmez jaro 2023

Kategorie: A tým