V prvním přípravném utkání porazilo áčko třetiligové Bohunice

V prvním přípravném utkání nové sezóny přivítali fotbalisté “A” týmu třetiligového nováčka Tatran Bohunice. Utkání bohaté na šance i góly skončilo těsnou výhrou domácího Slovanu 3:2.

FC Slovan Rosice – TJ Tatran Bohunice       3:2 (2:1)

Branky: 10. Fila, 19. Matula, 78. Kršák – 42. (PK) Šmarda, 86. Burčík

Rozhodčí: Mayer – Pavlas, Jünger

Diváků: 120

Rosice: Zádrapa (46. Drobek) – Kotásek (46. Černý), Němeček (46. Zezula), Buchta, Praks – Sedláček (46. Dobrovodský), Goj (60. Haminger), Novák (46. Kršák), Malý (46. Koláčný), Matula (46. Kozel) – Fila (46. Přerovský)

Bohunice: Kunický – Souček, Podzámský, Král, Bednář – Trtek, Kokorský, Řeřucha, Šmarda, Tambolidis – Sehnal (střídali: Formánek, Krejčí, Koreň, Burčík, Novotný), Tipoas, Martínek, Doubravský, Rolinek, Ševčík, Kotoun)

V 10. minutě obdržel pas za hostující obranu Fila, který byl u míče rychleji než Kunický a střelou podél jeho noh otevřel skóre zápasu – 1:0. V 19. minutě zakončil Fila pěknou kombinační akci rosických přihrávkou na volného Matulu a ten střelou k pravé tyči zvýšil – 2:0. Hosté se zpět do zápasu dostali ve 42. minutě, kdy Šmarda chladnokrevně proměnil pokutový kop nařízený za ruku Prakse – 2:1. Ve druhém dějství si oba týmy vytvořily několik gólových příležitostí, ujala se ale až ta Kršákova ze 78. minuty, kdy se pověsil do vzduchu a výstavní hlavičkou zakončil rohový kop Přerovského – 3:1. Poslední branka utkání padla v 86. minutě, kdy Burčík využil nezištnou přihrávku jednoho ze spoluhráčů a střelou do odkryté branky snížil na konečných 3:2.

V sobotu budou fotbalisté “A” týmu hostit Zbrojovku Brno B. Začátek utkání je již v 10:00.

Kategorie: A tým