“A” tým veze bod z Blanska.

MSD, skup. D – muži, 11. kolo, 18. 10. 2014

 

FK Blansko – Slovan Rosice 1 : 1 (0:1)

 

Branky:   70. Jukl – 21. Michna

Žluté karty: bez

Červené karty: bez

Rozhodčí: Mikula – Hanák, Nejezchleb

Diváci: 270

Sestava Blansko : Juran – Gromský, Šplíchal, Šíp, Čoupek – Zouhar M., Nečas (K), Zouhar T., Levai – Ullmann, Jukl (Trtílek, Buchta, Švancara)

Sestava Rosice :  Balčirák – Chlup, Polák, Huška, Vítámvás – Michna, Havlásek, Lang, Selinger, Pšikal (K) – Živný (Hoda, Oprchal, Těžký, Táborský)


 V 11. kole zavítal “A” tým Slovanu Rosice na půdu souseda v tabulce z Blanska. V první půli měli rosičtí utkání jednoznačně ve své režii, dobře kombinovali, hráli rychlý pohledný fotbal a domácí takřka nepustili za 45 minut do žádně nebezpečnější akce. Tuto svoji převahu ale bohužel dokázali přetavit pouze v jednobrankové vedení, o které se postaral svojí druhou brankou v sezoně Lukáš Michna.

Nástup do druhého poločasu už tak kvalitní ze strany Slovanu nebyl, přesto to byli právě rosičtí, kteří mohli své vedení navýšit. Havláskovu hlavičku ale zastavilo břevno domácí branky a Chlupa vychytal v samostatném úniku Juran. Domácím se podařilo vyrovnat v 70. minutě, když Jukl využil nepřesné Selingerovy malé domů a tváří v tvář Balčírákovi nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci – 1:1. Od této chvíle převzali otěže utkání domácí a zatlačili rosické do defenzivy. Ti však i díky výborně chytajícímu Balčirákovi domácí tlak ustáli a tak utkání skončilo dělbou bodů.

V příštím utkání zajíždí hráči Slovanu do Otrokovic. Utkání se hraje v sobotu 25. října od 14:30. Autobus odjíždí ve 12:00.

 

Kategorie: A tým