Ve vloženém kole remizoval “A” tým 1:1 v Havlíčkově Brodě

Dělbou bodů skončilo utkání “A” týmu Slovanu na umělém trávníku Havlíčkova Brodu. Rosičtí se krátce po pauze ujali po brance Pazourka vedení, domácí ale šťastnou brankou z 68. minuty srovnali na konečných 1:1.

FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Slovan Rosice      1:1 (0:0)

Branky: 68. Hejkal – 54. Pazourek

ŽK: Svoboda, Pártl – Pazourek, Buchta, Kugler

Rozhodčí: Černý – Fabeš, Švehla

Diváků: 90

Havl. Brod: Zelenka – Svoboda, Plíšek, Pártl, Hejkal – Peřina, Henek J., Polcar, Štědrý (78. Henek D.) – Voborník (37. Karlík), Háněl (K)

Rosice: Zádrapa – Kršák, Havlásek (K), Drbal, Vítámvás – Buchta, Kugler – Moučka (66. Černý), Buršík (81. Krejčí), Pazourek – Přichystal (58. Malata)

V 5. minutě naskočil na přetažený centr zprava nejvýše Háněl, jeho hlavička ale skončila nad brankou Zádrapy. V 10. minutě na druhé straně přihrál zprava do šestnáctky domácích Moučka, Přichystal osamocený na malém vápně promáchl. Ve 20. minutě utekl po levé straně Vítámvás, centrem našel volného Pazourka, který z dobré pozice přestřelil. Ve 33. minutě předvedl povedenou samostatnou akci Moučka, který prošel s míčem až před Zelenku, ten mu však ve skórování zabránil výborným zákrokem. Dvě minuty před pauzou rozehrávali domácí standardní situaci z poloviny hřiště, s míčem si pohrál vítr a nakonec z toho byla nebezpečná hlavička jednoho z domácích hráčů těsně nad.

Druhý poločas začali rosičtí aktivně a odměnou jim byla vedoucí branka. Na konci akce z 54. minuty vedené po levé straně byla pohotová střela Pazourka na přední tyč, na kterou nestačil domácí brankář zareagovat – 0:1. V 67. minutě našel Černý centrem z pravé strany osamoceného Pazourka, který sám před Zelenkou poslal míč pouze do jeho rukavic. Z následného protiútoku udeřilo na druhé straně. Hejkal odcentroval zleva do šestnáctky Slovanu, vysoký míč změnil díky větru svůj směr a nakonec zapadl do pravé šibenice Zádrapovy branky – 1:1. Rosické obdržená branka na několik minut ochromila a v 77. minutě dali na levé straně hodně prostoru Hánělovi, který se s míčem dostal až na velké vápno, odkud ale vysoko přestřelil. V 79. minutě mohli rosičtí získat vedení zpět na svoji stranu. Pazourek našel přesným centrem z levé strany zcela volného Malatu, ten však z malého vápna zakončil hlavou těsně vedle pravé tyče. Když brankou neskončila ani Malatova střela z 88. minuty, která pouze vyprášila rukavice Zelenky, skončilo utkání dělbou bodů.

V neděli se fotbalisté “A” týmu Slovanu představí na půdě vedoucího celku SFK Vrchovina. Výkop utkání je v 16:30.

pozvanka facvebnook vyjezdy

Kategorie: A tým