Starší přípravka “A” veze z turnaje Michala Hošťálka zlaté medaile

Úterní státní svátek 8. května si kluci z naší nejstarší přípravky zpestřili turnajem Michala Hošťálka v Náměšti nad Oslavou. Těsně před turnajem se odhlásila tři mužstva, takže místo dvou skupin se nakonec hrálo systémem každý s každým. Rosičtí po dobrých výkonech vyhráli všechny zápasy s impozantním skóre 26:3 a po zásluze turnaj vyhráli.

Komentář trenéra: V prvním utkání jsme měli pomalejší rozjezd, ale zvládli jsme ho. Další dva zápasy jsme už předvedli velmi pěkný výkon, který jsme korunovali góly po rychlých kombinacích. O vítězi turnaje rozhodlo poslední utkání, ve kterém se setkaly dva neporažené týmy. Rychle jsme se dostali do vedení a perfektním výkonem jsme utkání kontrolovali až do konce. Kluky fotbal bavil a to je nejdůležitější. Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen Václav Dobšík, dovednostní soutěž vyhrál Albert Mezník. Pohár jsme však vyhráli především týmovým výkonem, za který mají kluci velkou pochvalu. Za zmínku také stojí, že jako jediní jsme točili rovnoměrně dvě kompletní pětky.

Zápasy Slovanu:

Slovan Rosice – FC Náměšť nad Oslavou/Vícenice     3:2 (Neruda, Dobšík, Mezník)
Slovan Rosice – TJ Sokol Stařeč     7:0 (Dobšík  2, Mutina 2, Mezník 2, Klusák)
Slovan Rosice – TJ Sokol Březník     10:1 (Mezník 3, Dobšík 3, Řezníček, Mutina, Zákostelecký, Neruda)
Slovan Rosice – FŠ Třebíč     6:0 (Mutina 3, Dobšík 2, Klusák)

Konečné pořadí týmů:

1. FC Slovan Rosice
2. FŠ Třebíč
3. TJ Sokol Stařeč
4. FC Náměšť nad Oslavou/Vícenice
5. TJ Sokol Březník

Sestava: Klusák – Řezníček, Červinka, Mezník, Červinka, Dobšík, Mutina, Přibyl, Brunclík M., Brunclík F., Klusák O., Neruda, Zákostelecký

SP A Náměšť