Příprava: Prohra “A” týmu s juniorkou Zbrojovky 3:1

FC Zbrojovka Brno – FC Slovan Rosice    3:1 (3:0)

Branky: 10. Krška, 13. Přichystal, 31. Weber (pen) – 60. Záboj

Zbrojovka: Halouska – Hanuš (46. Bednář), Sedlák, Sedlo – Duda (70. Šembera), Weber, Krška, Pazourek (70. Fojtík) – Přichystal (62. Traoré), Klán, Štrombach (62. Krejčíř).

Rosice: Balčirák (46. Hoda) – Záboj (62. Pecha), Selinger, Huška, Suchý – Makiš, Havlásek, Lang, Kostka, Pšikal (62. Foral) – Malata (46. Vítámvás)

Do třetího přípravného utkání nastoupili hráči Slovanu v základní sestavě i se třemi hráči Tatranu Bohunice (Suchý, Záboj, Kostka), se kterým náš klub spolupracuje v rámci projektu farma. Zranění či nemoc do utkání stále nepustili Chlupa, Živného, Ullmanna a Švolíka, nově pak ani Poláka, Těžkého, Prinze a Moučku. Vinou lehčího zranění začal pouze na lavičce Vítámvás. Potěšující však je, že dnes po téměř šesti měsících nastoupil kapitán Petr Malata.

Lepší nástup do zápasu měli domácí, pro které bylo utkání generálkou na mistrovskou soutěž. Zbrojovka se dostala do vedení v 10. minutě po přesné přízemní střele Kršky1:0. O tři minuty později už to bylo o dvě branky, když se povedenou střelou ze šestnáctky prezentoval Přichystal2:0. Domácí byli i nadále velmi aktivní a po půlhodině hry se dostali už do tříbrankového vedení, kdy Weber proměnil přísně nařízený pokutový kop – 3:0

Rosičtí po přestávce zvýšili tempo a především zlepšily hru. Odměnou jim za to byla kontaktní branka ze 60. minuty, o kterou se křižnou střelou postaral Záboj - 3:1. Více branek už ale v utkání nepadlo a tak zápas skončil výhrou domácí juniorky 3:1.

Další přípravné utkání odehrají rosičtí v sobotu ve Velkém Meziříčí, kde změří síly s vedoucím celkem divize “D”. Utkání se hraje od 14:00.

Kategorie: A tým