I přes dobrý výkon prohrál “A” tým v Meziříčí 2:0

FC Velké Meziříčí – FC Slovan Rosice    2:0 (1:0)

Branky: 30. Vyskočil, 66. Simr

Rosice: Hoda (46. Balčirák) – Vítámvás, Polák, Selinger (55. Prinz), Chlup (46. Lang) – Makiš, Huška, Havlásek (55. Pecha), Pšikal – Malata (55. Foral), Ullmann

Ani ve čtvrtém přípravném utkání se nepodařilo hráčům Slovanu zvítězit. Lídr tabulky divize “D” z Velkého Meziříčí byl v utkání efektivnější a po brankách Vyskočila z prvního poločasu a Simra z poločasu druhého zvítězil 2:0.

Rozsáhlá marodka týmu se pomalu vyprazdňuje a tak dnes do utkání mohli s výjimkou Živného, Těžkého a Moučky zasáhnout všichni hráči. Poprvé v zimní přípravě tak nastoupil útočník Ondřej Ullmann, první start si připsal také Tomáš Chlup.

Lepší vstup do zápasu měli rosičtí, kteří si během úvodní půlhodinky vytvořili hned čtyři slibné příležitosti. Ullmann ale dvakrát těsně minul domácí branku, Huška pak nejprve nedokázal hlavou usměrnit míč do odkryté branky, následně pak nevyzrál na domácího brankáře. Meziříčí udeřilo z první vážnější šance, když Simr ve 30. minutě vystihl nepřesnou rozehrávku rosických, míč posunul na Vyskočila a ten prostřelil Hodu – 1:0. O chvilku později předvedl Hoda výborný zákrok proti Simrovi. I ve druhém poločase si první šanci vytvořili rosičtí, Selingerovu střelu ale domácí golman vyrazil na roh. Druhá branka Meziříčí padla v 66. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Simr2:0. Do konce utkání si oba týmy připravily ještě několik příležitostí, proměnit je ale nedokázaly.

Další přípravné utkání odehraje “A” tým až za 14 dní, kdy se představí na umělé trávě v Bohunicích proti místnímu Tatranu, lídrovi krajského přeboru. Utkání se hraje v sobotu (7.3.) od 13:00.

Kategorie: A tým