Výhru “A” týmu nad Bohunicemi zajistil v závěru zápasu Malata

TJ Tatran Bohunice – FC Slovan Rosice    0:1 (0:0)

Branky: 88. Malata

Rosice: Balčirák (46. Hoda) – Vítámvás, Polák, Selinger (70. Foral), Chlup (70. Prinz) – Makiš (62. Těžký), Lang, Huška, Pecha (46. Huška), Pšikal – Gerlinger (46. Malata), Ullmann

V pátém přípravném utkání se dočkal “A” tým Slovanu prvního vítězství, když díky brance Petra Malaty porazil lídra krajského přeboru Tatran Bohunice 1:0.

Do utkání hraného na přírodní trávě ve Vojkovicích dnes s výjimkou Martina Živného, Jakuba Havláska a Dominika Moučky zasáhli všichni hráči. V prvním poločase měli rosičtí mírnou převahu, ale i díky těžkému terénu, který komplikoval mezihru oběma týmům, ohrožovali branku především střelami zpoza šestnáctky.

I ve druhém poločase měli hráči Slovanu více míč na svých kopačkách, Bohunice spoléhali především na brejky. Do první vyložené šance zápasu se v 59. minutě dostal Malata, v samostatném úniku ale kromě brankáře přehodil i branku. Lépe si vedl v 67. minutě Těžký, jeho lob však na brankové čáře dokázal vykopnout na břevno jeden z obránců Tatranu. V samotném závěru utkání byl v úniku těsně před vápnem sražen Malata. Sám faulovaný Malata si následně postavil míč a z přímého kopu zamířil přesně k pravé tyči – 0:1.

V generálce na soutěž se příští týden utká “A” tým s třetiligovým HFK Třebíč. Utkání se hraje v sobotu 14. března od 14:00 v Třebíči.

 

Kategorie: A tým