Prohlédněte si statistiky “B” týmu mužů a naší mládeže

Nově založený “B” tým mužů a celkem 10 mládežnických družstev reprezentovalo v sezóně 2018/19 náš klub v soutěžích řízených Fotbalovou asociací České republiky. Níže přinášíme podrobné informace o výsledcích, hráčských statistikách a umístění jednotlivých týmů ve svých soutěžích.

“B” tým mužů

Naše béčko mělo narozdíl od áčka postup zajištěný již několik kol před koncem soutěže. Sezónou prošla naše mladá rezerva jako nůž máslem, když z 26 odehraných utkání pouze jednou remizovala a jednou těsně prohrála. Dohromady získalo béčko 73 bodů (24-1-1) a kromě nejlepšího útoku (124 branek) se mohlo pyšnit i nejlepší obranou (26 branek). Nejlepším střelcem týmu byl s 20 přesnými zásahy Ladislav Krejčí (celkově 4. místo), o jedinou branku za ním zaostal Filip Jahn (celkově 5. místo). Mezi gólmany pak celé soutěži jasně kraloval Vojtěch Dočekal, který hned v 10 utkáních neinkasoval.

Informace z jednotlivých zápasů “B” týmu jsou zde, statistiky hráčů zde a konečnou tabulku zde

Starší dorost

Starší dorost skončil ve své šesté sezóně v krajském přeboru na solidním 8. místě. Paradoxně zatímco se silnými soupeři pravidelně bodoval, proti těm papírově slabším často ztrácel. Na vině bylo především neproměňování šancí. Ve 24 utkáních zaznamenali starší dorostenci 10 výher, 5 remíz a 9 porážek, to vše při lehce záporném skóre 47:50. Nejlepším střelcem týmu byl Daniel Vaverka (10 branek).

Podrobné informace ze všech utkání naleznete zde, osobní statistiky hráčů zde a tabulku zde

Mladší dorost

Mladší dorostenci mají za sebou sezónu ještě o něco povedenější než ti starší. Získali 37 bodů (12-1-11), skóre měli aktivní 97:77 a obsadili pěkné 6. místo. Nejlepšími střelci se se shodným počtem 19 gólů stali Pavel Král a Oliver Polák.

Informace z jednotlich utkání si můžete prohlédnout zde, hráčské statistiky zde a tabulku zde

Starší žáci

Starší žáci se postarali o příjemné překvapení uplynulé sezóny. Namísto původně plánovaných bojů o záchranu v krajském přeboru se umístili v horní polovině tabulky a především na jaře se jim herně i výsledkově dařilo. Ve 26 odehraných utkáních nasbírali celkem 40 bodů (13-1-12), což je vyneslo na krásné 6. místo soutěže. Nejlepším kanonýrem týmu (celkově 4. místo) byl s 29 brankami Tadeáš Mutina.

Podrobnosti ze všech utkání starších žáků jsou zde, tabulka zde

Mladší žáci “A”

Mladší žáci “A” skončili v tabulce krajského přeboru na 11. místě s bilancí 7 výher, 3 remíz a 16 porážek. Nejčastěji se mezi střelce zapsali 18góloví Petr Klíma a Matyáš Mutina.

Informace z mistrovských utkání mladších žáků “A” naleznete zde, tabulku zde

Mladší žáci “B”

Mladší žáci “B” obsadili ve své premiérové sezóně v okresním přeboru se ziskem 25 bodů (8-3-9) konečné 8. místo. Nejlepším střelcem byl stejně jako u áčka Matyáš Mutina, který vstřelil 19 branek.

Info ze všech zápasů naleznete zde a tabulku zde

Starší přípravka “A”

Starší přípravka “A” se stala naší nejúspěšnější přípravkou, když ve 26 zápasech 14x zvítězila a 12x prohrála. V pomyslné tabulce okresního přeboru (u přípravek se tabulky nezveřejňují) skončila na 7. místě ze 14 účastníků. Nejvíce branek (32) v jejím dresu nastřílel Ondřej Charvát.

Pro více informací z mistrovských utkání klikněte zde

Starší přípravka “B”

Starší přípravka “B”, hrající po celou sezónu převážně proti starším protihráčům, zaznamenala v 18 odehraných kolech 4 výhry, 2 remízy a 12 proher a obsadila 8. místo. Nejlepším střelcem byl Míša Phan, který dal 23 gólů.

Podrobnosti ze všech utkání naleznete zde

Mladší přípravka “A”

Mladší přípravka “A” bohužel za celou sezónu ani jednou nebodovala a tak logicky obsadila poslední místo. Nejvíce gólů v jejím dresu vsítil Václav Vysloužil (26).

Informace z utkání mladší přípravky “A” jsou zde

Mladší přípravka “B”

Mladší přípravka “B” naopak byla úspěšná víc, než se čekalo. Naši benjamínci skončili díky 6 výhrám, jedné remíze a 12 prohrám na celkovém 7. místě. Nejlepším střelcem týmu byl s 20 brankami Albert Navrátil.

Výsledkový servis mladší přípravky “B” naleznete zde

Fotbalová školička

Fotbalová školička absolvovala v průběhu celé sezóny velkou řadu turnajů, mini turnajů a přátelských utkání. U této věkové kategorie se nevedou tabulky, ani se nezaznamenávají výsledky, hraje se pouze pro radost z pohybu a vstřelených gólů.

Podrobné informace o naší fotbalové školičce včetně informací o celoročním náboru malých fotbalistů a fotbalistek naleznete zde