Mladší přípravka se zúčastnila Jarního poháru

Sobotní Jarní fotbalový turnaj organizovaný Lokomotivou Horní Heršpice – to měly být pro hráče mladší přípravky letošní první zápasy venku na trávě. Bohužel počasí tomu chtělo jinak a když ještě ve čtvrtek před turnajem ležela na venkovních hřištích souvislá vrstva sněhu, rozhodli se organizátoři pro přesun celého turnaje do prostor nafukovací haly TCM Brno v Brněnských Ivanovicích.
Umělá tráva 3. generace poskytla perfektní hrací povrch pro všechny zápasy, rozměry hřiště byly ve srovnání se standardní hrací plochou mladší přípravky o dost větší a tak si kluci zaběhali více než obvykle.
Tento efekt byl ještě znásoben faktem, že na turnaj vyrazilo jen sedm hráčů z jinak širokého kádru, a tak si nakonec nemohl nikdo stěžovat, že by si pořádně nezahrál.
Los základní skupiny nám určil velmi těžké soupeře (Vyškov – vítěz Zimní halové ligy a Líšeň U9 – pozdější vítěz turnaje), kluci i přesto předvedli velice pěkné výkony, paradoxně lepší právě proti těžším soupeřům, i když nebyly korunovány vítězstvím.
Následovaly zápasy ve skupině o 7.-9. místo, kde jsme se setkali s týmy Nikolčic a MCV Brno. Oba zápasy jsme vyhráli a tak naším celkovým umístěním bylo 7. místo.
Fotografie z turnaje si můžete prohlédnout zde.

Zápasy v základní skupině:
Vyškov – Rosice 4:0
Rosice – Knínice 2:1 (Góly Rosice: Košec, Švestka)

Rosice – Líšeň U9 0:5

Skupina o 7. až 9. místo:
Nikolčice – Rosice 1:2 (Góly Rosice: Košec, Vladík)
Rosice – MCV Brno 9:0 (Góly Rosice: Klíma 4x, Košec 4x, Přibyl)

Sestava Rosice: Klíma Petr, Kocman Kryštof, Košec Daniel, Pokorný Jan, Přibyl Ondřej, Švestka Marek, Vladík Tadeáš.

IMG_7521

About