O výhře “A” týmu nad Meziříčím rozhodl v nastavení Sedláček

V úvodním domácím utkání nové sezóny dokázali fotbalisté “A” týmu získat plný počet bodů, když Velké Meziříčí porazili 1:0. O výhře rosických rozhodl v nastaveném čase střídající Erik Sedláček.

FC Slovan Rosice – FC Velké Meziříčí      1:0 (0:0)

Branky: 90+2. Sedláček

ŽK: Černý, Pazourek – Mezlík, Šuta, Kriegsmann, Dolejš, Demeter

ČK: 78. Mezlík (VM)

Rozhodčí: Drozdy – Pfeifer, Tomanec

Delegát: Kundelius

Diváků: 260

Rosice: Zádrapa – Černý, Zezula, Drbal, Vítámvás – Koláčný (80. Dobrovodský), Selinger – Fila, Novák, Pazourek (68. Minárčik) – Malata (K) (68. Sedláček)

V. Meziříčí: Kolář – Kriegsmann, Komínek (K), Sysel, Puža – Dolejš (90. Malata Mir.), Nedvěd, Mezlík, Šuta (68. Pavlík), Demeter – Plichta (80. Mucha)

V 9´ odebral v 16 hostí bránícímu Syslovi míč domácí Malata, ale proti jeho následné střele stačil včas z branky vyběhnout Kolář a míč  vyrazil na roh. V 17´ pronikl podél pravé stany 16 Slovanu hostující Dolejš, přes bránícího Vítámváse se mu podařilo přihrát před bližší tyč Plichtovi, jehož zakončení skončilo v rukou dobře postaveného Zádrapy. V 19´ ubránili hosté rychlý útok vedený středem hřiště Novákem s Filou. Ve 22´ vyrazil pozorný Zádrapa míč mířící po střele Demetera z 18 m do horního rohu branky. Ve 31´ zahrával Malata přímý kop z prostoru asi 2 m před pravým rohem 16 Meziříčí, jeho přízemní střelu mířící k levé tyči branky vytáhl Kolář na roh. Ve 33´ vystřelil z hranice 16 hostí Novák, míč ale minul pravou tyč branky. Ve 41´ těsně nedoskočil na hranici malého vápna Slovanu nabíhající Plichta na nebezpečný centr od pravé postranní čáry.

V 51´ získali domácí po chybné kombinaci hostí na jejich polovině míč, po následné rychlé kombinaci zakončoval útočnou akci Slovanu v 16 Meziříčí Fila, ale proti jeho střele stačil Kolář opět včas vyběhnout a střelu vyrazit. V 66´ proletěl míč po pohotové střele Nedvěda z hranice 16 Slovanu těsně nad břevnem branky. V 70´ se vydal k samostatnému průniku středem hřiště domácí Černý, na hranici 16 Meziříčí mu zabránili v zakončení vracející se obránci. V 76´ vykryl Zádrapa průnik Dolejše vedený z levé strany 16 až k brankové tyči. Vítězné branky se domácí dočkali až ve druhé minutě nastavení, když Sedláček doběhl v 16 hostí přihrávku Vítámváse a nastřelil míč před branku, ve které po mírné teči jednoho z obránců i skončil – 1:0.

Již tuto středu 26. srpna se fotbalisté “A” týmu Slovanu představí opět na domácím stadionu, když od 17:00 budou v rámci dohrávky 1. kola hostit Jihlavu B.

Poutač Jihlava B

Kategorie: A tým