Bojovný fotbal gól nenabídl, “A” tým veze z Brodu bod

V dohrávce 16. kola MSFL remizovanli fotbalisté “A” týmu Slovanu na hřišti Uherského Brodu 0:0. Bojovné utkání nabídlo divákům minimum šancí, které ani jeden z týmů nevyužil.

ČSK Uherský Brod – FC Slovan Rosice      0:0

ŽK: Šmatelka, Lorenc – Buchta, Selinger, Novák, Přerovský, Zezula

Rozhodčí: Dorušák – Pospíšil, Hubený

Delegát: Volf

Diváků: 167

Uh. Brod: Jícha – Košák, Vrága (K), Lorenc, Nevařil – Gettler (46. Michalec), Flasar, Venený, Malenovský (35. Šmatelka), Mančík (74. Strachoň) – Josefík

Rosice: Zádrapa – Krejčí, Zezula, Drbal (K), Buchta – Koláčný (90. Kršák), Novák – Fila (69. Přikryl), Selinger, Pazourek (63. Dobrovodský) – Přerovský (90. Kozel)

Ve 4. minutě vyslal domácí Gettler na branku Zádrapy střílený centr, který i s pomocí větru změnil směr a brankář Slovanu si musel připsat důležitý zákrok. V 6. minutě se na druhé straně ocitl v dobré palebné pozici Fila, jeho střela z hranice šestnáctky skončila vedle pravé tyče Jíchovy svatyně. V 8. minutě se po autovém vhazování Buchty dostal míč až ke Krejčímu, ten z prostoru penalty přestřelil. Ve 25. minutě byl v domácí šestnáctce stažený Přerovský, rozhodčí však zákrok Lorence jako penaltový nevyhodnotil. Broďané si největší šanci zápasu vytvořili ve 29. minutě, kdy se po rychlém brejku řítil z pravé strany na Zádrapu Gettler, z úhlu ale branku o metr přestřelil. Ve 31. minutě prodloužil Novák rohový kop Přerovského a na zadní tyči se do zakončení dostal Fila, jeho střelu vykopl z brány jeden z domácích obránců.

Druhý poločas byl na šance ještě skromnější než ten první. V 63. minutě se po Koláčného centru z pravé strany dostal do velké šance Dobrovodský, který po pár vteřinách na hřišti mohl střelou z voleje poslat Slovan do vedení, Jícha ale předvedl vynikající zákrok a míč chytil. V 77. minutě si na roh Šmatelky naskočil Vrága, jeho hlavička z malého vápna skončila nad břevnem. V 80. minutě zablokovala domácí obrana střelu Selingera, k odraženému míči se dostal Koláčný, jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla. V 86. minutě vyzkoušel zdálky Jíchovu pozornost Přerovský, domácí brankář jeho pokus bez větších problémů kryl.

V sobotu budou fotbalisté “A” týmu hostit MFK Frýdek-Místek. Začátek utkání je ve 14:30.

Kategorie: A tým