V předehrávce 25. kola MSFL prohrál “A” tým 3:2 ve Vratimově

V pátečním předehrávaném 25. kole Moravskoslezské fotbalové ligy podlehli fotbalisté “A” týmu Slovanu na hřišti osmého celku soutěže FC Vratimov 3:2.

FC Vratimov – FC Slovan Rosice      3:2 (2:1)

Branky: 4. a 58. Hladík, 26. Dziuba – 16. Praks, 86. Novák

ŽK: Elbel, Varadi, Teplý, Igbinoba, Hajnoš, Trmal – Novák, Praks

Rozhodčí: Kotala – Hanák, Gasnárek

Delegát: Zahradníček

Diváků: 179

Vratimov: Střalka – Klejnot, Moravec, Igbinoba, Elbel (93. Piskoš) – Skwarczek, Dziuba – Hladík (76. Hajnoš), Teplý (89. Smilowski), Wojatschke (89. Trmal) – Varadi (K) (93. Hammer)

Rosice: Juran – Praks, Zezula, Vítámvás (72. Černý), Kršák – Koláčný, Novák – Přikryl, Selinger (K), Pazourek (61. Fila) – Přerovský

Domácím vyšel vstup do zápasu, když ve 4. minutě vystihl Hladík chybnou rozehrávku Jurana a střelou do prázdné branky otevřel skóre – 1:0. Rosičtí se z inkasované branky rychle oklepali a v 16. minutě srovnali, když Přerovského centr poslal nejprve Novák hlavou do břevna, Praks ale pohotovou dorážkou propálil Střalku – 1:1. V 19. minutě postupoval po rychlém protiútoku Koláčného s Přerovským sám na branku Pazourek, z úhlu však minul. Ve 24. minutě vybídl Přerovský ke skórování Přikryla, kterého vychytal vyběhnuvší Střalka. Domácí si vzali vedení zpět o dvě minuty později, kdy obrana Slovanu odvrátila roh Skwarczeka ke Dziubovi, který parádní ránou do levého horního rohu branky nedal Juranovi šanci – 2:1. Ve 42. minutě zahrávali vratimovští přímý kop z nebezpečné pozice, Juran vynikajícím zákrokem vytěsnil míč na roh.

V 58. minutě podnikli domácí rychlý protiútok po levé straně, na jehož konci byl centr Wojatschkeho a přesná hlavička Hladíka do protipohybu Jurana – 3:1. V 60. minutě mohl snížit Koláčný, z hranice šestnáctky mířil nad břevno. O poznání lépe pálil o několik minut později Přerovský, Střalka ale jeho pokus kryl. Rosičtí se vrátili zpět do hry v 86. minutě, kdy Koláčného přímý kop poslal Novák hlavou nechytatelně k levé tyči – 3:2. O minutu později měl na noze vyrovnání Selinger, zblízka ale těsně minul pravou tyč Střalkovy branky.

Netradičně v neděli odpoledne budou fotbalisté “A” týmu hostit juniorku Jihlavy. Výkop utkání je v 16:30.

Kategorie: A tým