Přichystal zařídil dvěma brankami výhru nad Ivančicemi

Ve druhém přípravném utkání přivítali hráči Slovanu účastníka krajského přeboru FC Ivančice. Hosté se sice brzy ujali vedení, rosičtí ale díky čtyřem brankám utkání otočili a zvítězili nakonec 4:1.

FC Slovan Rosice – FC Ivančice     4:1 (1:1)

Branky: 16. Lang, 47. a 51. Přichystal, 88. Chlup – 7. Čožík

Rosice: Balčirák (46. Zádrapa) – Těžký (66. Pecha), Havlásek, Drbal, Chlup (55. Prinz) – Pecha (46. Kožíšek), Lang, Rybníček (66. Moučka), Fojtík – Moučka (46. Přichystal), Malata

Vstup do zápasu vyšel lépe hostům, když po rychlém protiútoku do otevřené obrany zakončil svůj únik přesnou střelou podél Balčiráka Čožík0:1. Rosickým se podařilo odpovědět na branku hostů o deset minut později, když Fojtík poslal do vápna přesný centr a Lang hlavou srovnal – 1:1. Úvod druhého poločasu patřil pro změnu Slovanu, když Malata vybídl ke skórování Přichystala - 2:1. Krátce na to se situace opakovala, když Malata přihrál pod sebe lépe postavenému Přichystalovi a ten zvýšil už na rozdíl dvou branek – 3:1. Poslední branka utkání padla dvě minuty před koncem, když se po Přichystalově zblokovaném pokusu odrazil míč k Chlupovi, který křižnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci – 4:1.

Příští týden se na stadionu Slovanu odehraje 1. kolo Poháru České pošty, ve kterém Slovan přivítá třetiligový HFK Olomouc. Utkání se hraje v sobotu 25. července od 16:30 a vítěz duelu narazí na prvoligovou Sigmu Olomouc.

Kategorie: A tým