“A” tým přivezl ze hřiště nováčka z Hodonína bod za remízu 0:0

Ve 3. kole MSFL zajížděli fotbalisté “A” týmu Slovanu na hřiště vedoucího Hodonína, kde si před velmi pěknou diváckou kulisou rozdělili s domácími po bodu za bezbrankovou remízu 0:0.

FK Hodonín – FC Slovan Rosice      0:0

ŽK: Langer, Smékal, Holek – 0

Rozhodčí: Cieslar – Marek, Dorotík

Delegát: Šišma

Diváků: 460

Hodonín: Petráš – Helísek, Dressler, Dunda (64. Kyselka), Sukup – Kadlec (67. Jáger), Smékal (78. Pazdera), Švantner, Langer, Bohun – Holek

Rosice: Zádrapa – Černý (K), Zezula, Buchta, Praks – Koláčný (72. Kulík), Novák – Přikryl, Selinger, Dobrovodský (72. Přerovský) – Fila

První poločas nabídl divákům minimum šancí a všechny na straně hostů. V 8. minutě si Přikrylův střílený centr z pravé strany srazil málem do vlastní sítě Dunda, Petráše zachránila pravá tyč. Následné zakončení Selingera po rohovém kopu Koláčného postrádalo větší razanci. V 16. a 19. minutě pálil zpoza velkého vápna Koláčný, poprvé vedle a podruhé nad břevno. Ve 21. minutě se po rohovém kopu Koláčného dostal k zakončení Dobrovodský, ani jeho hlavička se však mezi tři tyče nevešla. Ve 23. minutě zkoušel Petráše překonat technickou střelou Fila, jeho pokus skončil metr vedle pravé tyče.

Ve 46. minutě se po přihrávce Dobrovodského dostal k zakončení Praks, Petráš jeho střelu vyrazil. V 55. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Langer, míč z jeho kopačky skončil vedle levé tyče. Podobným způsobem skončil i pokus Smékala z 62. minuty. Největší šanci ke skórování měli domácí v 70. minutě, kdy Holek hlavičkoval po centru z levé strany těsně vedle levé tyče. V 73. minutě odcentroval z pravé strany Kulík, Přikrylovu hlavičku Petráš bez větších problémů kryl. Mnohem nebezpečněji zakončil Přikryl o minutu později, kdy se k němu odrazil míč po standardní situaci rosických, jeho tečovaná střela ale proletěla těsně nad břevnem. V 75. minutě pronikl po levé straně do šestnáctky domácích Praks, Petráše však z úhlu nepropálil. Hodonínský brankář se činil i v 88. minutě, kdy zlikvidoval nebezpečný přímý kop Přerovského. Vítězství na svou stranu mohli rosičtí strhnout v poslední minutě základní hrací doby, kdy Fila po přihrávce Nováka obešel Petráše, z úhlu však minul odkrytou branku. Minutu na to se na druhé straně ocitl v šanci střídající Kyselka, po centru z levé strany hlavičkoval nad. A když gólem neskončila ani střela Prakse z 92. minuty, rozdělily si oba týmy po bodu.

Příští sobotu hostí fotbalisté “A” týmu na domácím stadionu Znojmo. Výkop jihomoravského derby je v 16:30.

Kategorie: A tým