“A” tým v přípravě přejel Ráječko

Přípravný zápas, 19. 7. 2014

 

Slovan Rosice – SK Ráječko 4 : 1 (3:1)

 

Branky:   6. Živný, 31. Foral, 36. vlastní, 51. Klika – 22. Sehnaj J.

Žluté karty: bez

Červené karty: bez

Rozhodčí:   –

Diváci: -

Sestava Rosice :   Hoda (46. Balčirák) – Nešpůrek (60. Pšikal), Konečný (46. Polák), Polák (30. Huška), Oprchal (65. Konečný) – Klika (60. Michna), Kršák, Pšikal (30. Lang), Michna (46. Chlup) – Foral (60. Živný), Živný (30. Musil)


Sestava Ráječko: 


 

      Ve třetím přípravném utkání před novou sezonou přivítali hráči “A” týmu Slovanu na svém stadionu tým SK Olympia Ráječko. Stejně jako v úterý proti juniorce Zbrojovky Brno se hrál svižný a pohledný fotbal.

Domácí šli do vedení už v 6. minutě, kdy Oprchal poslal z levé strany do vápna přesný centr na Živného, který přesnou hlavičkou k tyči otevřel skóre utkání – 1:0. Hostům se podařilo srovnat v minutě 22., když Jan Sehnal šikovně obstřelil z hranice šestnáctky Hodu – 1:1. Vedení opět na stranu domácích strhl Foral, který ve 31. minutě dorazil do odkryté branky střelu Hušky – 2:1. Hned za dalších pět minut už vedli rosičtí rozdílem dvou branek, když si Michnův střílený centr srazil do vlastní sítě jeden z hostujících obránců – 3:1. Skóre zápasu uzavřel krátce po změně stran Klika, který hlavou zužitkoval přesný Foralův centr – 4:1.

Do dnešního utkání nastoupili v dresu Slovanu dva noví hráči – Michael Kršák ze Zbrojovky Brno a Michael Klika, jež je odchovancem Sparty Brno. O jejich možném příchodu se rozhodne v nejbližších dnech.

V sobotu 26. července čeká hráče “A” týmu první soutěžní zápas, když od 17:00 nastoupí v rámci 1. kola Poháru České pošty na půdě FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou. Odjezd autobusu k tomuto utkání je ve 14:45.

 

Kategorie: A tým