Z Třince bez bodů
V 5.kole MSFL čekal náš ,,Á´´ tým těžký soupeř  a i po velmi slušně odehraném zápase na body nedosáhl a podlehl Třinci 3:1.
Hned v 1.minutě zahrávali domácí rohový kop a prodloužený míč uklidil na zadní tyči volný Brak 1:0. Hned v 8.minutě měli domácí další gólovou šanci, po stříleném centru zakončoval domácí útočník z hranice malého vápna, ale Zádrapa skvělým zákrokem podržel. Hned z protiútoku po přihrávce Koláčného šel Fila sám na domácího brankáře, ale šance skončila slabou střelou do středu brány. Ve 24.minutě přišlo zasloužené vyrovnání ,po několika odrazech míče na hranici pokutového území se k zakončení dostal Fila, srovnal na 1:1. I nadále jsme byli nebezpečnějším týmem, ale scházelo lepší řešení v zakončení, jako u poslední šance prvního poločasu, kdy ve 43.minutě obešel vyběhnuvšího brankáře domácích mimo pokutové území Fila, ale dostal se ze střeleckého úhlu a jeho zpětnou přihrávku Matula zakončil vedle.
Domácí po trojím poločasovém střídání byli opět aktivnější, ale dařilo se nám dobře organizovanou hrou nepouštět domácí do zakončení. To neplatilo v 55.minutě, kdy po dlouhém autovém vhazování, prohraném prvním souboji a nedůsledném bránění v pokutovém území poslal odražený míč prudkou ranou Vlachovský za záda bezmocného Zádrapy. I přes obdrženou branku jsme pokračovali v aktivní hře, ale opět nám jako v předchozích utkáních chyběl klid v zakončení, nebo lepší finální řešení . Naši snahu o vyrovnání pak v 71.minutě ukončila vlastní branka Matuly, kdy po rohovém kopu prolétl míč celým malým pokutovým územím a nešťastným odrazem skončil v naší bráně. I přes veškerou naši snahu o  zkorigování výsledku si po zbytek utkání  zkušený domácí  tým výhru pohlídal.
poutac_trinec_podzim_23