Starší přípravka “B” potřetí na turnaji v Brně na Čejkovické

V neděli 14.2. se starší přípravka “B” potřetí zúčastnila halového turnaje Žijeme hrou ve sportovní hale na Čejkovické ulici v Brně. Zápasy odehrané v rámci turnaje se nehrají na skóre, nezapisují se góly, ani střelci. Hráči tak nejsou pod tlakem a mohou si tak hru užít, prostě “žít hrou”. V úvodních zápasech jsme bohužel ukázali, že nedokážeme rozpoznat rozdíl mezi uvolněným herním stylem a nesoustředěním se na hru. V průběhu prvních třech zápasů se zdálo, že snad nepředvedeme pěkný výkon, že fotbalová bojovnost zůstala doma. Za další tři zápasy však kluci zaslouží pochvalu, na skóre všechny zápasy nevyhráli, ale předvedli pěkný fotbal a sklidili zasloužený potlesk.
V průběhu turnaje jsme se utkali s následujícími týmy – Boskovice, Medlánky, Sparta Brno, Kohoutovice, Vyškov a Hodonín.

Hrálo se se čtyřmi hráči v poli, na futsalové branky, celková doba jednoho zápasu byla 14 minut.Výsledky zápasů se nezapisovaly.
Celkově lze turnaj opět hodnotit jako velice povedený s příjemnou atmosférou.

Sestava Rosice: Fridrich Pavel, Horký Štěpán, Jelen Patrik, Koníček Kryštof, Šindler Adam, Švestka Marek, Vladík Tadeáš.

IMG_20160214_132536

About