Béčko mužů si vyšláplo na Střelice a porazilo je 5:3

Další cenný skalp získali v zimní přípravě fotbalisté “B” týmu Slovanu, kteří porazili na umělé trávě v Ivančicích pátý tým I.B třídy Střelice 5:3.

FC Slovan Rosice “B” – FK Střelice      5:3 (3:1)

Branka: 3. Kozel, 5. Král, 45. vlastní, 77. Jahn F., 88. Prax – 31. Liška, 72. Šulák, 74. Machát J.

Rozhodčí: Vrbka

Rosice: Soustružník (60. Marek) – Kratochvíl T., Malata, Prax, Endl – Jobánek M. (60. Vladík F.), Hvězda, Svoboda (32. Dutka), Král, Jobánek O. (60. Jahn F.) – Kozel

Komentář trenéra: O výsledku utkání v podstatě rozhodla již první pětiminutovka, ve které jsme soupeři vstřelili dva rychlé góly, což s týmem patřící mezi přední celky I.B třídy očividně otřáslo. A přicházely i další vyložené šance, které nám ovšem vychytal výborný Vojta Dočekal. Poté se hrál vyrovnaný fotbal, hosté se dostali do několika slibných šancí a po půlhodině hry snížili. Do poločasové přestávky jsme ale šli přece jenom s dvoubrankovým vedením, když si centr Praxe srazil hlavou do vlastní sítě hostující obránce. Druhá půle už nebyla z naší strany až tak kvalitní jako úvodní dějství, dokonce jsme si vybrali i “hluchou” prostřední pasáž, ve které soupeř dvěma slepenými góly srovnal na 3:3. Závěrečná čtvrthodina už byla zase z naší strany vydařená a dvěma brankami z posledních 15 minut jsme rozhodli o naší zasloužené výhře.

Kategorie: B tým